Medewerkers Assemblage dagdienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 1700,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar vast werk in een leuke, uitdagende en zelfstandige functie binnen een groeiend technisch bedrijf? Beschik je over enig technisch inzicht en heb je affiniteit met fijne assemblage? Dan zoeken wij jou!!

Dit ga je doen

Een assemblage medewerker (ook wel assembleur) is iemand die bezighoudt met het in elkaar zetten van producten, vaak aan een lopende band. 'Assembleren' houdt in dat verschillende onderdelen van een product worden samengebracht.
Dit proces wordt ook wel de eindmontage genoemd.

Als assemblagemedewerker stel je het eindproduct (of halffabricaat) samen uit de verschillende productonderdelen. De precieze werkzaamheden kunnen nogal verschillen, afhankelijk van het type te assembleren product of het project waarbij de assembleur betrokken is.
Niet alleen vervaardigt de assemblagemedewerker het eindproduct of het halffabricaat, hij controleert ook de kwaliteit hiervan.

De voornaamste taken die praktisch iedere assemblagemedewerker uitvoert, zijn de volgende:
 • Bestuderen van de werkinstructies
 • Controleren van de aangeleverde productonderdelen
 • Samenstellen van halffabricaten en/ of eindproducten
 • Inspecteren en testen van halffabricaten en/ of eindproducten
 • Corrigeren van eventuele afwijkingen
 • Beoordelen en rapporteren van de productkwaliteit
 • Verzendklaar maken van eindproducten
 • Eventueel lassen en solderen van onderdelen
 • Schoonmaken en ordelijk houden van de werkomgeving en productiemiddelen
Je gaat starten bij dit van oudsher familiebedrijf op hun assemblagelocatie. In deze uitdagende en zelfstandige functie van Assemblagemedewerker bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het assembleren van draad- en kabelbomen. Je produceert kwalitatief goede producten volgens specificaties, binnen de gestelde tijden en in de juiste hoeveelheden.
Het programmeren en juist instellen van de machines en kostbare gereedschappen is voor de kwaliteit van essentieel belang. En om de kwaliteit te waarborgen voer je tussentijdse kwaliteitscontroles uit.

Dit krijg je

Je komt terecht in een organisatie die ook van aanpakken weet. Daarnaast mag je het volgende verwachten:
 • Je ontvangt een mooi startsalaris tussen €1.700 en €2.000 bruto per maand
 • Het betreft een leuke fulltime baan (38u) met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Je krijgt een gedegen training op de werkvloer voor het assembleren van de producten die zowel met de hand als op de machines worden vervaardigd
 • Je maakt deel uit van een gedreven groep aanpakkers, waarbij er voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit is
 • Je krijgt de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte organisatie

Dit ben je

Om een vliegende start te maken in deze voltijd functie, beschik je uiteraard over enige ervaring met het assembleren van technische producten. Daarnaast neem jij het volgende mee:
 • Een flexibele instelling
 • Affiniteit met fijne assemblage
 • Het spreken en begrijpen van de Nederlandse taal is een vereiste

Hier ga je werken

Het bedrijf is in 1948 opgericht als handelsonderneming.
Het portfolio bestond oorspronkelijk uit producten voor de elektronische industrie, zoals aansluitblokken (destijds veelal gemaakt van keramiek) en accessoires voor het installeren van draad en kabel, zoals kabelgoten en doorvoertules.

Na het vroege overlijden van de oprichter in 1965 werd het bedrijf voortgezet door de zoon. Connectoren en accessoires voor printplaten werden in de loop der jaren aan de expertise toegevoegd. Op verzoek van verschillende klanten werd in de jaren zeventig een dochteronderneming opgericht om op maat gemaakte kabelbomen te monteren.
Ten slotte werd in 1976 in Leuven nog een dochteronderneming opgericht om de Belgische markt te bedienen.

In 2001 verhuisde het bedrijf naar Eindhoven, het belangrijkste centrum van de maakindustrie in Nederland. Sinds 2012 staat de derde generatie aan het roer.

Interesse?

Dit bedrijf ligt in de driehoek Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en heeft de zoektocht naar full time Medewerkers Assemblage in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit (telefonische) intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie.
Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij onze opdrachtgever, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Heb jij de vacature goed doorgelezen en denk je 'Deze baan is mij op het lijf geschreven!'?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Hopelijk kunnen we je aan een leuke baan helpen!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent