Operator Techniek 2/ 3 ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2400,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Heb jij technische kennis of affiniteit met techniek? Ben je een betrouwbare teamplayer en steek je graag de handen uit de mouwen? En wil jij goed verdienen als Operator? Laat dan van je horen en maak jij mogelijk die langverwachte vervolgstap!

Dit ga je doen

Wat ga je doen?
Operator is op zich geen beroep, er is altijd sprake van een machine-operator, een procesoperator of een (vul in) operator voor een nader gespecificeerde taak, bijvoorbeeld een technisch operator.
Een machine-operator is verantwoordelijk is voor een machine, terwijl een procesoperator verantwoordelijk is voor een productieproces dat meerdere machines beslaat.
Omdat productieprocessen op steeds grotere schaal plaatsvinden en steeds meer geautomatiseerd worden, bestaan de werkzaamheden van operators steeds meer uit computerwerk. Als machine-operator maar ook als procesoperator ben je echter verantwoordelijk voor de reparatie van kleine defecten aan machines, dus zul je waarschijnlijk nog steeds het nodige handwerk moeten verrichten.
De belangrijkste functies van operators zijn (op grotere of kleinere schaal) het controleren van de kwaliteit van de producten en de stoffen die gebruikt worden in de machine(s), het in- en afstellen van deze machine(s) en het onderhouden en eventueel het ombouwen van de machine(s).

In deze technisch uitdagende functie bij dit bedrijf zorg jij er samen met het team voor dat er productieresultaat kan worden neergezet.
Kwaliteit is voor het bedrijf erg belangrijk want het is jouw taak dat alles loopt zoals het die dag gepland is. En mochten er problemen zijn, zoek je samen met je collega's naar een oplossing.
 • Je staat in voor het operationeel maken en bedienen van de productielijnen.
 • Jij bedient de machine en lost eenvoudige storingen op.
 • Je verhelpt mechanische en kleine elektrische storingen aan machines en randapparatuur.
Ook draag je als Technisch Operator de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en kosten van het proces. Maar dat is niet alles. Jij zorgt ervoor dat tijdens het proces alles vlot verloopt. Daarnaast werk je mee aan de lijn bij het afvullen en verpakken van eindproducten volgens specificaties van de klant.
Je rapporteert in deze functie aan de Shiftleider Verpakking.

Het betreft een functie in een 3-ploegendienst, of eigenlijk 2,5.
Je starten in de eerste periode in 2 ploegen. Op termijn (na minimaal 6 maanden) zouden daar nachtdiensten bij kunnen komen. Op dit moment draait er 1 verpakkingslijn in 3 ploegen
Werktijden voor de ploegen zijn:
• 6u00 - 14u30 uur
• 14u30 - 23u00
(• 23u00 - 06u00)
Hier staat een zeer goede onregelmatigheidstoeslag tegenover!

Dit krijg je

Wat mag je verwachten?
Naast een opleidingstraject, waar je persoonlijk wordt begeleid tot een volwaardig Technische Operator, mag je de volgende zaken verwachten als jij komt te werken bij bij dit bedrijf:
 • Een goed salaris tussen de €2.400 en €2.800 bruto per maand
 • Goede ploegentoeslag voor 2 of 3 ploegen
 • Ruime ORT (onregelmatigheidstoeslag)
 • Elke donderdag krijg jij je salaris al van die week ervoor
 • Een fulltime baan met voor 40u per week
 • De functie is voor langere tijd en doe je je werk goed, kun je rekenen op een contract voor onbepaalde tijd
 • Kom je na jouw contract in dienst van dit bedrijf, dan kun jij o.a. rekenen op extra vakantiedagen

Dit ben je

Wie zoeken wij?
Uiteraard ben je bereid om op termijn te werken in een 3-ploegendienst en beschik je bij voorkeur over technische werkervaring. Daarnaast breng je het volgende mee:
 • Je beschikt over een technische opleiding (bijv. elektronica / elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica) en/ of je hebt een praktisch geschoolde achtergrond, of gelijkwaardig door technische ervaring
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring in een (massa)productieomgeving binnen de farmaceutische, cosmetische of voedingsmiddelen sector.
 • Vanwege de geldende veiligheidsvoorschriften spreek en begrijp je de Nederlandse taal goed
 • Je bent woonachtig in (de omgeving van) Eindhoven, Tilburg, Bladel, Eersel, Veldhoven of Valkenswaard
Heb je nog geen ervaring als technicus maar wel een technische achtergrond of veel affiniteit met de techniek? Geen probleem. Dan beginnen we met een opleidingstraject tot technisch operator, waarbij je in no time wordt voorbereid op je nieuwe job!

Hier ga je werken

Waar ga je werken?
Dit bedrijf is al meer dan 25 jaar een belangrijke speler op de markt voor de productie van geneesmiddelen. De groep heeft 4600 medewerkers in dienst.
Leider in Frankrijk en 5e generalist in Europa, bezit momenteel 17 fabrieken en heeft de ambitie om alle vormen van geneesmiddelen te leveren met het niveau van kwaliteit, stiptheid en economisch evenwicht dat nodig is om te voldoen aan de behoeften van farmaceutische bedrijven over de hele wereld.

Dit bedrijf onderscheidt zich door zijn werkingsprincipe: zijn medewerkers laten groeien, hen er belang bij geven om de juiste dingen te doen, hen verantwoordelijk maken om de klant op lange termijn te dienen. Deze aanpak draagt bij aan het creëren van een gezonde werkomgeving die bevorderlijk is voor de ontwikkeling van iedereen, in 2019 beloond met het Capital Label for Best Employer.

Binnen de productiesite van dit bedrijf in de regio Eindhoven, Reusel, Eersel en Hapert werken 165 medewerkers, een locatie gespecialiseerd in de productie van vloeibare farmaceutische vormen. Binnen deze productielocatie worden diverse (met name) liquide medicijnen en cosmetica (waaronder siropen, shampoos, stropen en lotions) bereid, afgevuld en verpakt.

Het team ‘verpakking’ werkt in een primair gebied (open contact met halffabricaat) en een secundair gebied (geen contact met halffabricaat). Het verpakkingsproces is grotendeels geautomatiseerd en bestaat uit het vullen, afsluiten, etiketteren en verpakken van producten en eventueel handmatig toevoegen van bijsluiters en lepeltjes. Elke verpakkingslijn wordt bemand door één tot vier verpakkingsmedewerkers, één lijnverantwoordelijke en één Technische Operator. De Technische Operator is verantwoordelijk voor het omstellen van lijnen (variatie in tijdsduur) en het gericht verhelpen van eerstelijns storingen. Tevens wordt de Technische Operator ingezet bij verpakkingswerkzaamheden.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Operators in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Lees jij dit nou en denk je dat dit een mooie vervolgstap kan zijn voor jouw carrière?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent