Productiemedewerker 4 ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Roosendaal
Salaris € 2350,- tot € 2650,- per maand
Direct naar:
Ben jij een echte aanpakker en op zoek naar een vaste baan binnen een food productieomgeving? Bekijk dan deze vacature eens!

Dit ga je doen

Aan het begin van jouw dienst wordt er besproken wat er die dag op de planning staat. Je begint met het klaarzetten van grondstoffen die nodig zijn voor de 1e productie. Om de productie zo soepel mogelijk te laten verlopen ben jij samen met jouw team van 4 andere collega's verantwoordelijk voor de bediening van de silo's en storten jullie de grondstoffen in de mengmachine. Tijdens de productie houdt jij de palletiseermachine in de gaten en bedien jij de mixer en 1 van de verpakkingslijnen. Precies en efficiënt werken volgens de procedures op het gebied van veiligheid en hygiëne zijn belangrijke factoren binnen deze organisatie. Het gaat dan ook om ingrediënten/producten voor de foodindustrie.

Wat ga jij nog meer doen?

 • Aanvoer van de juiste materialen/grondstoffen aan de hand van bepaalde formules;
 • Het schoon en netjes houden van je werkomgeving;
 • Afvullen van grondstoffen in bigbags of silo's;
 • Toezien op de kwaliteit tijdens het productieproces.
Je komt te werken in een 4 ploegendienst met een 2-2-2 rooster waarbij er de volgende werktijden worden hanteert: (06:00 - 14:00), (14:00 - 22:00), ( 22:00 - 06:00)

Dit krijg je

Wat kan jij gaan verwachten?

 • Salarisindicatie €2350 - €2650 inclusief ploegentoeslag o.b.v. 34 uur;
 • Snel uitzicht op een vast contract voor onbepaalde tijd;
 • Dagelijks 3 x 20 minuten pauze;
 • Meer dan genoeg lekkere broodjes in de pauze;
 • Fulltime baan waarbij er sprake is van een normale en informele sfeer;
 • Locatie is goed te bereiken vanuit Breda / Roosendaal / Dordrecht / Oosterhout / Bergen op Zoom.

Dit ben je

Wat vragen wij voor deze functie?

 • Je beschikt over een echte aanpakkersmentaliteit;
 • Ervaring in een soortgelijke functie is mooi meegenomen, maar dit is geen harde eis. Hetzelfde geldt voor het rijden op een heftruck;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Bereid om in de 4 ploegen te werken binnen.

Hier ga je werken

Het bedrijf waar jij komt te werken is gevestigd in omgeving van Roosendaal/Breda. Een wereldwijde organisatie met meerdere locaties in verschillende landen. Deze vestiging telt zo'n 50 á 60 medewerkers. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren, ontwikkelen en het bieden van totaaloplossingen voor de bakkerswereld. Daarvoor streven zij te allen tijde naar de hoogste kwalitatieve producten.

Verder heerst er een prettige werksfeer met een open cultuur. Een normale omgang met elkaar waarbij naast het harde werken ook volop ruimte is voor plezier en gezelligheid.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie of ben jij benieuwd naar de andere mogelijkheden? Laat dan jouw CV achter en solliciteer via onderstaande gegevens!

Mochten wij de aanknopingspunten zien dan nodigen wij jou graag uit voor een 1e gesprek bij WerkTalent. Tijdens deze eerste kennismaking bespreken we naast de vacature waarop jij gesolliciteerd hebt ook de andere mogelijkheden die wij bij WerkTalent hebben. Wie weet loop jij zomaar de deur uit met 2 á 3 overige opties! Wacht dus niet af, want solliciteren heeft altijd zin!

Uiteraard volgt er altijd nog een gesprek bij de opdrachtgever op locatie waarbij je een nog beter beeld krijgt van de organisatie en het team waarin jij komt te werken.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent