Magazijnmedewerker dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 1900,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring met producten voor in de bouw? En ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging voor een langere tijd? Solliciteer dan nu en wie weet werk je bij de grootste bouwgroothandel van Nederland.

Dit ga je doen

Je werkdag begint vandaag om 08.00 uur. Nadat je bent omgekleed, een kop koffie hebt gedronken met je collega's en samen het weekend hebt doorgenomen start je met de werkzaamheden.

Binnen deze fulltime functie verricht je allround werkzaamheden in het magazijn. Het is een afwisselde functie waarin jij je geen moment hoeft te vervelen.

Op de afdeling "Orderpick" ben je verantwoordelijk voor het verweken van alle inkomende goederen. De bestellingen die binnenkomen voor de klant maak je in orde, dit doe je doormiddel van orderpicken met een handscanner en de bestelde producten plaats je in dozen met de juiste pakbon erbij. De bestellingen worden later bij de afdeling " eindcontrole" nogmaals gecontroleerd zodat er niks vergeten wordt. Verder zorg je voor het juiste voorraadbeheer, je checkt meerdere malen per dag of er schappen zijn die aangevuld kunnen worden.

Sta je op de afdeling; eindcontrole, dan controleer je via de pakbon de bestelling van de klant. Mochten alle bouwproducten in de doos zitten, zorg je voor het verzendklaar maken hiervan. Je plakt de pakbon op de doos en plaatst ze op de pallet. De vracht komt 2 á 3 keer per dag om de pallets op te halen. Je ziet jezelf ook op de hef- of reachtruck, een certificaat is een pré maar deze zou je ook via ons kunnen aanvragen. Verder zorg je dagelijks voor orde en netheid in het magazijn.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00- 16.30 uur.

Dit krijg je

 • Een startsalaris tussen de €1850- €2250 bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring
 • Je hebt een fulltime vaste functie bij een groeiend bedrijf (en je hebt kans op een vast contract voor onbepaalde tijd)
 • Je ontvangt 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op jaarbasis.
 • Betrokken werkgever: gezamenlijk lunchen en diverse leuke personeelsuitjes.
 • Een uitdagende en afwisselende functie.
 • Een functie in dagdienst
 • Je werkt in een team van gemotiveerde en leuke collega’s.
 • Ruimte voor zelfsturing alle mogelijkheid voor interne ontwikkeling & groei.
 • Korting op het hele assortiment.
 • Een collectieve zorgverzekering, pensioenregeling, bedrijfszorg en generatieregeling.

Dit ben je

 • Ervaring tussen de 1-3 jaar in de logistiek is een pré
 • Je hebt ervaring op de heftruck. Certificaat is een pré, heb je dat niet dan regelen wij dat voor jou.
 • Je kan goed in teamverband werken, maar staat ook alleen je mannetje
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg, Waalwijk, Breda of Den Bosch

Hier ga je werken

Het in Tilburg gevestigde bedrijf is één van de grootste industrie en bouw groothandels in Nederland. Zij zijn al ruim 150 jaar actief en hebben al het brood nodige ondergebracht in hun assortiment. De producten die het bedrijf levert worden verzonden vanuit vestigingen door heel Nederland en worden gebruikt voor machinale houtbewerking, bouwnijverheid, interieurbouw en industrie.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar 06-13996027, maritschalken@werktalent.com voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent