Medewerker groenvoorziening

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1700,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Steek jij graag je handen uit je mouwen en ben je een buitenmens? Heb je nu vakantie? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Dit ga je doen

Hoe ziet jouw dag er uit?
Je stapt in de Waardlanden auto en rijdt naar de afgesproken werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid werk en je rijbewijs neem je een aanhangwagen mee. Op de aangekomen locatie ga je aan het werk, voornamelijk met de bosmaaier. Uiteraard zorg je er voor dat de weg gehaalde onkruid netjes afgevoerd wordt.

In deze zelfstandige functie heb je veel verantwoordelijkheid. Je zorgt er niet alleen voor dat de afgesproken werkgebieden er aan het einde van de dag netjes uitzien, maar bent ook verantwoordelijk voor één van de Waardlanden voertuigen, een veilige woon- en werkomgeving en divers materieel. Denk daarbij aan gereedschappen zoals een bosmaaier en diverse beschermingsmiddelen zoals een veiligheidshelm en gezichtsbescherming.

Kort samengevat:
 • Bestrijden van onkruid door middel van een bosmaaier
 • Werkzaam in de regio Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden, en Leerdam
 • Werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot ca. 16.00 uur

Dit krijg je

 • Een salaris gebaseerd op de SWGO-cao, dit is tussen de €1700,00 en €2200,00 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • 8,33% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime werkweek
 • Reiskostenvergoeding a €0,19 per km
 • Fulltime vakantiewerk
 • Een goede regeling voor eventuele over- en toeslaguren
 • Een goede werksfeer en flexibele werktijden

Dit ben je

Bij Waardlanden vinden ze het vooral belangrijk dat je inzet toont en dat je gemotiveerd bent. Het is dan ook niet noodzakelijk dat je al ervaring hebt, al geven wij wel de voorkeur aan iemand die affiniteit heeft met het werken in de groenvoorziening. De juiste werkinstelling is echter altijd belangrijker dan de ervaring!

Dit ben je:
 • Enige ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld als medewerker groenvoorziening, hovenier of medewerker onkruidbestrijding
 • Woonachtig in het werkgebied van Waardlanden
 • Een Rijbewijs B is noodzakelijk om invulling aan de functie te geven
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, humor en een fulltime beschikbaarheid op korte termijn

Hier ga je werken

Waardlanden, gevestigd in Gorinchem (gelegen in de driehoek Rotterdam, Tilburg en Utrecht), verzorgt de afvalverwerking van huishoudelijk afval en grondstoffen (zoals papier en glas) voor ruim 70.000 huishoudens in de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden, Leerdam en Vianen. Ook kunnen de inwoners gebruik maken van de diverse afvalbrengstations. Maar daar stopt het niet! Zo zijn ze ook verantwoordelijk voor: strooiwerk, veegwerk en diverse werkzaamheden in de groenvoorziening.


Bij Waardlanden hangt een prettige werksfeer. Met elkaar wordt er hard gewerkt om het werk af te krijgen, maar er is ook zeker ruimte voor een dolletje! Iedereen wordt warm ontvangen, of je nu tijdelijk komt of voor de lange termijn. Hierdoor voelen de meeste mensen zich er gelijk thuis.

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze baan, druk dan op de sollicitatie-button. Als je je gegevens hebt ingevuld, zal ik binnenkort contact met je opnemen. Als eerst zal een kennismakingsgesprek digitaal plaatsvinden en kunnen we de wensen en bijpassende mogelijkheden met elkaar bespreken. Mochten we de juiste match hebben gevonden, dan kun je vaak op kort termijn al aan de slag!

Kortom: laat een reactie achter en we spreken elkaar snel. Wil je direct in contact komen? Neem dan contact op via de mail esmeydehaas@werktalent.com of bel naar 06 19476246.

Deel via social media:
Esmey de Haas

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent