Technische starter gezocht

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Roermond
Salaris € 1750,- tot € 1850,- per maand
Direct naar:
Wil jij graag ergens aan de slag waar je kunt groeien? En heb je interesse in techniek? Dan is deze vacature perfect voor jou!

Dit ga je doen

Bij deze opdrachtgever kun jij jezelf helemaal ontwikkelen en groeien. Jij start als Productiemedewerker en wordt opgeleid tot Lijnverantwoordelijke. Je leert het proces van A tot Z kennen. Jij start met de volgende werkzaamheden:

 • Afvullen van spuitbussen
 • Producten op de lopende band zetten
 • Producten in dozen en op pallets laden
Tijdens bovengenoemde werkzaamheden krijg jij de kans om telkens nieuwe werkzaamheden aan te leren, zodat jij uiteindelijk kunt doorgroeien naar de functie van Lijnverantwoordelijke. Zo leer jij:

 • Machines instellen en bedienen
 • Storingen oplossen
 • Kwaliteitscontrole

Dit krijg je

Jij gaat aan de slag bij deze opdrachtgever? Top! Wanneer jij gaat starten, krijg jij:

 • Salaris van €10,50 bruto per uur
 • Naarmate jij nieuwe werkzaamheden aanleert, snelle stijging in salaris
 • Fulltime, vast werk voor langere tijd
 • Kans om jezelf van Productiemedewerker te ontwikkelen tot Lijnverantwoordelijke
 • Leuke baan binnen een klein en hecht team!

Dit ben je

Jij bent een loyaal en geduldig persoon die bereid is om in zichzelf te investeren! Geen ervaring in een productieomgeving? Geen probleem! Hier worden jou alle kneepjes van het vak aangeleerd. Verder ben jij:

 • Woonachtig in Roermond, Venlo, Sittard of Weert
 • Bereid om in zowel dagdienst als 2 ploegen te werken

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is al jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling en het produceren van spray-systemen. Binnen deze internationale, groeiende omgeving krijg jij voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent werkzaam in een afwisselende en leerzame functie binnen een klein en hecht team. De omvang van de activiteiten binnen het bedrijf zijn overzichtelijk waardoor jij direct zicht hebt op het resultaat en de opdrachtgever veel aandacht kan schenken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent