Allround Magazijnmedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 2100,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Logistiek | Service | Transport | Fulltime | Allround | Breda

Dit ga je doen

Wij zoeken een enthousiaste fulltime logistiek medewerker die ons gezellige team komt versterken. Binnen deze functie word je verantwoordelijk voor het verwerken van goederen en producten voor onze klanten die in de nacht door de chauffeurs van onze transportpartners worden beleverd van de benodigde spullen. Hier komt voor het totale proces ook veel administratie bij kijken, het is daarom wel handig wanneer je goed met computers overweg kunt en je makkelijk systemen jezelf eigen maakt. Je bent leergierig en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je houdt er daarnaast van om je werk netjes en precies uit te voeren. Daarnaast houd je van werk waarbij je zowel achter een bureau als ‘op de vloer’ aan de slag gaat.

Vanuit het magazijn in Breda worden dagelijks alle inkomen en uitgaande orders verwerkt voor alle klanten die gebruik maken van onze opslagdiensten.  Je wordt samen met je 5 collega’s verantwoordelijk! De opgeslagen goederen variëren van kleine onderdelen tot complete pallets.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het verzendklaar maken van goederen en het op de juiste locatie plaatsen van zendingen. Daarbij zorg je voor de juiste aanvoer en afvoer van uitgaande orders. Je controleert de uitgaande zendingen. Je zorgt ervoor dat de juiste documenten met de orders meegaan en dat eventuele specifieke klanteisen exact worden opgevolgd. Verder voer je algemene magazijnactiviteiten uit, het komt dus ook voor dat je als orderpicker aan de slag gaat.
 

Dit krijg je

  • Een gezellige werksfeer binnen een klein en informeel bedrijf;
  • Gezellige bedrijfsuitjes;
  • Een dynamische en informatieve werkomgeving;
  • Veel ruimte voor je eigen inbreng om de processen te verbeteren;
  • Vast werk waarbij je na goed functioneren snel een contract voor onbepaalde tijd kunt verdienen;
  • Een prima startsalaris en reiskostenvergoeding;

Dit ben je

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Bereid om in de toekomst cursussen te volgen zodat je bijvoorbeeld ook als heftruckchauffeur aan de slag kan;
  • Kennis van Microsoft Excel, Outlook en beheersing van de Nederlandse taal;
Je woont in de driehoek tussen Roosendaal, Waalwijk en Tilburg.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is dé specialist in Field Service Logistics binnen de Benelux. Ze zijn gespecialiseerd in de logistieke dienstverlening voor servicebedrijven. Dit betekent dat het bedrijf voor opdrachtgevers goederen bijvoorbeeld in de nacht of vroeg in de ochtend aflevert zodat de Field Service Medewerker in de ochtend direct kan beschikken over de goederen.

Interesse?

Op het moment dat je deze full time functie ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden kunnen passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf zelf en als dat allemaal goed bevalt kun je snel aan de slag!

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent