Operator Foodindustrie

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oss
Salaris € 2000,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Jij hebt ervaring als operator? En jij wil graag direct op contract bij de opdrachtgever? Dat kan! Bekijk dan snel deze vacature.

Dit ga je doen

Jij gaat aan de slag in een groeiend bedrijf. In deze functie is er voldoende mogelijkheid voor jou om mee te denken over het proces en mee te groeien met het bedrijf. Als operator zorg jij er samen met een groep productiemedewerkers voor dat de producten geproduceerd en ingepakt worden. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

 • Instellen en bedienen van de machine(s)
 • Ombouwen van de machine(s)
 • Storingen oplossen
 • Kwaliteitscontroles
 • Leiding en sturing geven aan de productiemedewerkers

Dit krijg je

Dit is dé baan als je op zoek bent naar een bedrijf waar je mee kunt denken en groeien. Je staat aan de wieg van een mooie groei en kunt jezelf ontplooien. Verder krijg jij:

 • Direct op (jaar)contract bij de opdrachtgever!
 • Salaris tussen de €2.200 - €2.900 exclusief ploegentoeslag, afhankelijk van ervaring
 • Bovenop jouw salaris krijg jij ook nog een ploegentoeslag
 • Fulltime, vast werk voor lange tijd

Dit ben je

Jij hebt ervaring met het werk als operator in de voedingsmiddelenindustrie? Perfect! Wél ervaring als operator, maar geen ervaring in de voedingsmiddelenindustrie? Helemaal geen probleem, ook dan ontvangen wij jouw CV graag! Verder is het belangrijk dat jij:

 • Ervoor openstaat om te starten in 3 ploegen en op den duur overgaat naar 5 ploegen
 • Ervaring als operator of een andere technische functie binnen een productieomgeving
 • Woonachtig in de omgeving van Oss, Nijmegen, Uden of Den Bosch
 • Jij spreekt en beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal vloeiend

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever in de omgeving van Oss is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige en kwalitatieve vleesvervangers. De fabriek is sterk groeiende wat ontzettend leuke extra's met zich meebrengt. Je staat aan het begin van een grote groei, er is mogelijkheid om op projectmatige basis bezig te zijn met verbeteringen in het proces en je kan meedenken in de automatisering binnen de productie.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent