Allround expeditiemedewerker staal

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring in de metaal/logistiek en ben jij op zoek naar een mooie, uitdagende allround functie waar je de komende 20 jaar kan blijven? Lees dan snel verder

Dit ga je doen

Als allround expeditie medewerker ben je werkzaam in een 2 ploegensysteem (06:00-14:30, 14:30-23:00). Je gaat werken met verschillende soorten bovenloopkranen en CNC gestuurde machines. Je wordt stap voor stap getraind op alle verschillende werkzaamheden zodat je na een tijd allround inzetbaar bent. Dit maakt deze functie ook zo leuk, divers en uitdagend.

De verschillende stalen profielen, buizen, balken en platen worden vanuit Duitsland verscheept naar Oosterhout. Hier worden ze door middel van bovenloopkranen naar binnen gehaald om opgeslagen te worden. Daarna wordt het staal door verschillende CNC gestuurde machines gezaagd, geboord en gestraald. Wanneer dit allemaal is gebeurt gaat het op vrachtwagens die het door het hele land vervoeren. Ook het laden en lossen behoort tot je functie.

Deze klant typeert zich doordat ze echt mensen zoeken voor de lange termijn. Ze investeren veel in interne cursussen en begeleiding en zoeken echt mensen voor de toekomst.

Dit krijg je

Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Gemiddeld salaris voor een starter varieert tussen de 1800 en 2200 bruto per maand exclusief toeslagen. Daar komt 12,5% ploegentoeslag bij over alle gewerkte uren + een verrekende 13e maand. Daarnaast kan je door interne trainingen en coaching on the job door ontwikkelen tot allround loodsmedewerker in de staalbranche.

Dit ben je

  • Je bent op korte termijn en fulltime beschikbaar
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 35 km van Oosterhout (Breda, Tilburg, Dordrecht, Den Bosch)
  • Je hebt gevoel of werkervaring in een metaalomgeving (schoolverlater met metaalachtergrond mag ook)
  • Werkervaring met een bovenloopkraan is zeker welkom maar kan ook intern getraind worden inclusief certificaat (VVL / veilig hijsen).
  • Werkervaring als orderpicker, magazijnmedewerker of productiemedewerker in een grove omgeving is een pre.
  • Kunnen en willen werken in een 2 ploegendienst is noodzakelijk

Hier ga je werken

Onze klant is onderdeel van de internationale Salzgitter group en is een van de twee vestigingen in Nederland (Drachten is tweede locatie). Op de locatie in Oosterhout direct aan het Wilhelminakanaal staat een zeer geavanceerde bedrijfshal van 52.000 m2 waarin stalen balkprofielen, platen, stafstaal en buisprofielen worden ontvangen, opgeslagen en eventueel bewerkt. Deze klant is volop in ontwikkeling en om deze positieve veranderingen te kunnen blijven waarmaken zijn wij op zoek naar meerdere versterkingen!

Interesse?

Interesse? Solliciteren kan per mail op; brianhauwert@werktalent.com.

Deel via social media:
Brian Hauwert

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent