Machinebediende | Dagdienst | 2 Ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1850,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Ben jij opzoek naar een moderne productieomgeving waar je de kans krijgt om een contract voor onbepaalde tijd te verdienen? Dan is dit een uitgelezen kans voor jou! Twijfel dan ook niet langer en solliciteer nu!

Dit ga je doen

Je gaat aan de slag binnen een bedrijf waar een informeel werkklimaat heerst en je de kans krijgt (nieuwe) ervaring op te doen in de productie. Je gaat meewerken in het proces voor het maken van holle kunststofproducten, zoals bijvoorbeeld lampen, gieters, watertanks of bloempotten. Dit bedrijf werkt voor diverse klanten en heeft dus ook een zeer uitgebreide klantportfolio waardoor je veel verschillende producten voorbij zie komen.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het afwerken van de producten of het maken van de producten. Bij het afwerken van de producten kun je denken aan het verwijderen van scherpe randjes aan het eindproducten en het verzendklaar maken van de producten. Als maker van de producten ben je verantwoordelijk voor het vullen, sluiten en leeghalen van de matrijzen. In beide functies ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van het product en houd je de werkplek schoon en veilig.

Dit krijg je

Voor al dit harde werken krijg je natuurlijk wat terug:
 • Je gaat meteen aan de slag met een vaste baan in Tilburg
 • Een bruto uurloon van €10,58 exclusief ploegentoeslag
 • Bij het werken in 2 ploegendienst 13% ploegentoeslag
 • De mogelijkheid om flexibel te werken (dagdienst of 2 ploegen)
 • De directe mogelijkheid om door te groeien in een gezonde- en groeiende organisatie
 • Salarisbetaling elke week -of elke 4 weken
 • Werken in een fulltime functie

Dit ben je

Naar dit vooruitstrevende bedrijf neem je natuurlijk ook wat mee:
 • Het hebben van productie ervaring is fijn maar geen vereiste
 • Je hebt een hands on mentaliteit en je hebt een proactieve werkhouding
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal
 • Je bent woonachtig in de omgeving Tilburg, Den Bosch of Breda
 • Je gaat veilig en secuur te werk

Hier ga je werken

Een bedrijf, waar geen tweede van bestaat, gespecialiseerd in het maken van alledaagse kunststofproducten. Dit bedrijf maakt gebruik van een rotatiegiettechniek die door slechts zes bedrijven in heel Nederland gebruikt wordt. Een van de eigenaren werkt mee op de werkvloer waardoor de lijntjes kort blijven en talent wordt opgemerkt.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar machinebediendes in handen gelegd van WerkTalent. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en het bedrijf. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar 06-82058388/florisklaassen@werktalent.com voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent