Leerling Monteur Valbeveiliging

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Kijk jij tijdens het werk liever uit op de skyline van Rotterdam of op de Utrechtse grachten?

Dit ga je doen

Als leerling monteur valbeveiliging ben jij verantwoordelijk voor de montage van valbeveiliging op daken. Dit krijg je aangeleerd van een ervaren monteur want het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je de werkzaamheden niet binnen één dag kan! Deze permanente montage van de valbeveiliging doe je dus samen met een ervaren collega. Omdat je op hoogte werkt is het van belang dat je jezelf zekert. Dit gebeurd uiteraard onder toezicht van een ervaren monteur, want veiligheid staat voorop!

Kortom: je bent dus verantwoordelijk voor de installatie van tijdelijke of permanente valbeveiliging op daken. Denk hierbij aan het monteren van hekwerken, ankerpunten, dakladders en dakrandbeveiliging. Naast het installeren verricht je ook keuringen en geef je advies over valbeveiliging aan de klant.

Dit krijg je

Naast een uitdagende baan mag je rekenen op het volgende;

  • Een salaris tussen de €2.000,- en de €2.400,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van leeftijd en de eventuele ervaring;
  • Als leerling monteur valbeveiliging ga je fulltime aan het werk;
  • AllRisk biedt jou veel vrijheid in een dynamische, ambitieuze werkomgeving;
  • In de toekomst zijn er mooie doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Mocht het werk van beide kanten bevallen treedt je bij AllRisk in dienst met een contract voor onbepaalde tijd!
Heb je nog geen ervaring? Geen probleem! Onze opdrachtgever leidt starters graag op tot monteur!

Dit ben je

Naast dat je interesse voor techniek hebt, ben je het volgende:

  • Je bent niet bang om op grote hoogtes werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je komt uit de omgeving Gorinchem en je bent bereidt om door Nederland te reizen voor je werk als leerling monteur valbeveiliging;
  • Ervaring in werken op hoogte, in dak-dek of technische branche is een pre. Dit is echter geen must! All Risk leidt starters graag op tot monteur.

Hier ga je werken

AllRisk BV is gespecialiseerd in veilig werken op hoogte. We verkopen persoonlijke valbeveiliging, zoals harnassen, vanglijnen en valstopapparaten, maar leveren en installeren ook permanente valbeveiliging, zoals hekwerk, ankerpunten, staalkabeltrajecten en railsystemen. Daarnaast verzorgen we risico-inventarisaties voor werken op hoogte, inspecties van valbeveiliging en diverse trainingen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gorinchem maar voor jouw werk zal je samen met een ervaren monteur door heel Nederland reizen!

Interesse?

AllRisk heeft de zoektocht naar hun Junior Monteur Valbeveiliging uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op de vestiging, in het centrum van Gorinchem. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

Mochten wij beide een klik zien met All Risk stellen wij jou met veel plezier voor aan onze contactpersoon, deze gaat dan ook graag een gesprek aan en na een eventueel tweede gesprek ondersteunen wij jou graag bij de onderhandelingen.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken of wil je direct solliciteren? Bel of app dan naar telefoonnummer: 06-33378643 of mail naar: thomasdebruijne@werktalent.com.

Deel via social media:
Thomas de Bruijne

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent