Vakantiewerk logistiek

Opleidingen LBO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Heusden
Salaris € 1700,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Assisteer jouw collega's met het complete productieproces! Bekijk hier de vacature.

Dit ga je doen

Als machine operator / productie assistent / productiemedewerker ga je op basis van grote orders een productiemachine afstellen en bedienen. Je gaat werken in een bedrijf wat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige plastics voor de landbouwsector maar ook voor de foodindustrie. Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de eindproducten. Deze producten verpak je ook en maak je gereed voor verzending. Samen met je collega's zorg je ervoor dat grote orders klaar staan voor verzending naar de klant. Ben je technisch aangelegd? Dan zal het instellen van machines jou goed af gaan. De vaste medewerkers begeleiden jou hierin. Verder ben je voornamelijk bezig met het inpakken van de plastics en de kwaliteitscontrole.

De werkzaamheden worden verricht in een 3-ploegen systeem. Je hebt een werkweek van 37,5 uur.
Week 1: ochtenddienst van 06:00 - 14:00 uur, Week 2: middagdienst van 14:00 - 22:00 uur, Week 3: nachtdienst van 22:00 - 06:00 uur.

Deze locatie is gevestigd in Giessen en Genderen, dit is in de buurt van Sleeuwijk, Gorinchem, Wijk en Aalburg en Waalwijk.

Dit krijg je

Wat hebben we te bieden?

▪ Een full time baan in een tijdelijk dienstverband bij een mooi bedrijf;
▪ Schoon vakantiewerk;
▪ Vast werk in drie ploegen dus naast het werk voldoende vrije tijd!;
▪ Een goed salaris;
▪ Ploegentoeslag;
▪ Vergoeding voor je reiskosten;
▪ Werkkleding van het bedrijf;
▪ Goede toevoeging aan je CV;
▪ Werken in jouw eigen regio; Genderen, Giessen, Woudrichem, Sleeuwijk, Gemeente Altena.

Dit ben je

Dit zijn eigenschappen die op jou aansluiten:

Je hoeft geen ervaring te hebben in de techniek maar affiniteit met de techniek is wel zeer praktisch. Daarnaast ga je uiteraard nauwkeurig aan de slag met je taken. In verband met het drieploegensysteem is het van belang dat je 18 jaar of ouder bent. Openbaarvervoer is niet haalbaar in de omgeving van dit bedrijf. Vandaar vragen wij kandidaten uit de buurt of in het bezit van een rijbewijs en vervoer.

Dit bedrijf maakt gebruik van een vakantieplanning. Dit betekend dat je een bepaalde week instroomt en minstens 6 weken aansluiten beschikbaar bent voor fulltime inzet.

Hier ga je werken

Wat doet het bedrijf?

Onze klant is actief in het volledige productieproces van plastic verpakkingen en folies. De verpakkingsconcepten worden ontwikkeld voor de tuinbouw, food, non-food en verpakkingsgroothandel. Ondertussen zijn zij dan ook een grote speler op de markt. De eigen vestigingen zijn in Genderen en Giessen, dit is in de omgeving van Waalwijk, Den Bosch, Breda en Tilburg.

Wat gebeurt er op de afdeling verwerking?

Op de afdeling 'verwerking' worden de puntjes op I gezet. De bedrukte rollen plastic worden naar de afdeling verwerking gebracht waar ze tot eindproduct worden verwerkt. Je zal een van de machines gaan bedienen die de laatste stappen van het productieproces vormen. De producten die gereed zijn worden door jou ingepakt en op een pallet gestapeld. Deze mag je onder begeleiding met een heftruck naar de interne logistiek vervoeren.

Interesse?

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en hebben wij jou interesse gewekt in dit tijdelijk werk? Reageer dan via de sollicitatiebutton en upload je CV! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel, of stuur me gerust een WhatsAppje: 06-13967507

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent