deurenhanger timmerman

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oegstgeest
Salaris € 2500,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring in het plaatsen van kozijnen en deuren en wil je lekker enkelstuks plaatsen op locatie?

Dit ga je doen

In je toekomstige functie ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en afwerken van hardhouten deuren en kozijnen. Deze worden vooraf ingemeten en opmaat geleverd, wat een hoop gedoe scheelt!

Bij de klant aangekomen spreek je de werkzaamheden door en zorg je voor een prettige ervaring. Je dag sluit je af op de vestiging waar je je materialen voor de volgende dag inlaat.

Dit krijg je

Wie bieden jou niet alleen een functie binnen een gezellig team maar vooral een functie binnen een professioneel bedrijf waar je de juiste materialen tot je beschikking hebt.

Daarnaast bieden wij:
 • Een fulltime functie van ma t/m vr van 07:00 tot 16:00;
 • Een bruto maandsalaris tussen €2500 & €3500, dit hangt af van je leeftijd en de ervaring die je mee brengt;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km;
 • Beschikking over een goed uitgeruste bus met de juiste gereedschappen;
 • Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Veel doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Dit ben je

 • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie OF een afgeronde opleiding in relevante richting (bijvoorbeeld: timmerman, machinaal houtbewerker, interieurbouw, etc.);
 • Je bent klantgericht;
 • Je beschikt minimaal over je rijbewijs B;
 • Woonachtig in de omgeving van Leiden, Den Haag, Hoofddorp;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
We zoeken niet alleen ervaren timmermannen/vrouwen maar hebben ook ruimte voor jong talent. Wil jij een BBL traject volgend tot allround kozijnmonteur? Stuur dan naast je cv een uitgebreide motivatiebrief waarin je ons meer verteld over je ambities en waarom jij degene bent die van dit traject een succes gaat maken!

Hier ga je werken

De Deurenspecialist is gespecialiseerd in het “turn-key” leveren en monteren van ramen en deuren voor woningbouwverenigingen, vereniging van eigenaren, vastgoedeigenaren en aannemers. Door hun snelle werkwijzen, professionele medewerkers en “afspraak is afspraak” mentaliteit hebben ze een groot en vast klantenbestand.

Door niet alleen de montage maar ook de productie van hardhouten deuren en kozijnen in eigen beheer te doen, zijn zij niet alleen een totaal aanbieder maar kan er ook snel geschakeld worden en is er altijd de zekerheid dat met de beste materialen gewerkt wordt.

Interesse?

Bij interesse in de functie kan je solliciteren door het versturen van je cv (in geval van BBL een motivatiebrief zoals boven omschreven) via onderstaande ‘solliciteer’ knop.

Mocht er op basis van cv en/of motivatie een goede match zijn, dan zullen we het eerste gesprek telefonisch voeren. Zijn we allebei nog steeds enthousiast na dit eerste gesprek dan zal een tweede gesprek en rondleiding gepland worden op locatie bij de Deurenspecialist.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent