Inpakmedewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Noordwijkerhout
Salaris € 1700,- tot € 1900,- per maand
Direct naar:
Wil jij aan het werk met de mooiste decoratie dat uiteenloopt van prachtige droogbloemen tot handgemaakte rieten manden? Dat kan!

Dit ga je doen

Als inpakker ga je aan het werk in een magazijn, gevuld met allerlei verschillende decoratie artikelen. Jij bent verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van de artikelen zodat ze veilig verzonden kunnen worden en zonder beschadigingen worden geleverd.

En mocht het nodig zijn dan help je jouw collega's in het magazijn met het samenstellen van bestellingen.

In het weekend, s'avonds en eventueel s'middags ben je vrij want de fulltime werkweek is van maandag t/m vrijdag, en de diensten die je kunt werken zijn van 04:00-13:00 of 06:00-15:00.

Dit krijg je

  • Salaris tussen de €1.700,- - €1.900,-.
  • Een team van leuke collega's.
  • De ruimte om zelfstandig te werken.
  • Vooruitzicht op een vast dienstverband.
  • Vrij in de weekenden en avonden.

Dit ben je

Ben je netjes en secuur, kun je nauwkeurig werken en beheers je de Nederlandse taal in zowel taal en geschrift? Dan voldoe je aan alle eisen!

Hier ga je werken

Het bedrijf waar je gaat werken heeft een groot assortiment in decoratie artikelen. Bij dit bedrijf vind je de mooiste woondecoratie, prachtige droogbloemen en alles wat je kunt bedenken op het gebied van decoratie.

In Noordwijkerhout is dit bedrijf gevestigd en is goed aan te rijden vanuit o.a. Leiden, Noordwijk, Lisse, Rijnsburg en Katwijk.

Interesse?

Zin om hier aan de slag te gaan? Laat het mij weten! Solliciteer hieronder of stuur je CV via de mail: eefjeminnee@werktalent.com. Heb je nog vragen? Dan kun je mij bellen! 06-49423703.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent