Proces Operator Food

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Helmond
Salaris € 2300,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als operator en weet jij als geen ander hoe het werkt in een food-bedrijf? En wil jij doorgroeien in je functie? Kijk dan snel verder!

Dit ga je doen

Als Proces Operator krijg je de kans om de proceslijn op te bouwen en het aansturen en controleren van ons ver geautomatiseerd productieproces waar je onder andere te maken krijgt met pasteurisatie, koelen, decanteren, indampen en drogen. Ook stuur je de Assistent Proces Operators aan.
Het signaleren, analyseren en het oplossen van problemen behoort ook tot jouw taken. Hiernaast zie je het als een uitdaging om het proces te optimaliseren in zowel performance als productkwaliteit. Je komt dan ook regelmatig met verbetervoorstellen.
Verder kun je denken aan:

  • Het opleiden van nieuwe productiemedewerkers en operatoren
  • Zorgen voor een correcte administratie
  • Waarborgen van de kwaliteit
  • Je werkt in een 2 ploegendienst
  • Je rapporteert aan de teamleider

Dit krijg je

Je gaat aan de slag in een nieuwe fabriek met de nieuwste machines en technieken waar we onze groente tot de laatste druppel of vezel tot waarde brengen. Je wordt onderdeel van een hecht, collegiaal team met een goede sfeer. Je werkt in een mooie, gezonde branche.
Verder krijg je:

  • Meteen op contract bij dit bedrijf!
  • Een salaris tussen de €2300 en €2700
  • Ploegentoeslag
  • De mogelijkheid om te groeien in je functie
  • Fulltime vaste baan met de mogelijkheid om na een jaar een contract voor onbepaalde tijd te verdienen

Dit ben je

Met jouw technisch inzicht, handigheid en oplossend vermogen zorg je ervoor dat het productieproces vlot verloopt. Zodra je signaleert dat er iets beter kan, grijp je dit met beide handen aan. Je hebt een proactieve, flexibele houding en bent een echte aanpakker!

Je werkt graag samen met anderen, kunt ook zelfstandig goed uit de voeten en streeft in alles wat je doet naar een zo optimaal mogelijk resultaat. Uiteraard is accuraat, gestructureerd te werk gaan van groot belang, maar met jouw verantwoordelijkheidsgevoel is dat geen punt. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. Daarnaast ben je in het bezit van een heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te halen.
Je woont in Eindhoven, Helmond of Venlo.

Hier ga je werken

Deze organisatie staat de komende jaren in het teken van het leggen van de fundamenten, waarop we verder kunnen professionaliseren. Je past bij ons als je hieraan energiek mee wilt bouwen. Je gaat werken in een organisatie met de volgende kernwaarden: langdurige loyale relaties zowel met jou als alle belanghebbenden, deskundig en ultra nieuwsgierig naar groente, transparant en zero waste. Verder hebben we een no-nonsense werkomgeving met veel vrijheid.

Interesse?

Pm te beginnen solliciteer jij bij ons op deze vacature en nemen wij binnen 2 dagen contact met je op! Vervolgens nodigen wij jou uit bij ons op kantoor voor een kop koffie en bespreken we de vacature en jouw wensen. Als alles naar wens is stellen we jou voor bij het bedrijf en wie weet heb jij snel een toffe baan te pakken!

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan via de button of stuur je cv naar perryhendriks@werktalent.com. Neem bij vragen gerust contact met ons op via 040 303 09 80

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent