Monteur elektro toegangssystemen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Voorhout
Salaris € 2250,- tot € 3250,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring in bijvoorbeeld de autotechniek of elektrotechniek en ben je opzoek naar een verantwoordelijke op de mooiste locaties?

Dit ga je doen

In je toekomstige functie ga je, samen met je team van ca 25 collega’s, je bezig houden met het afbouwen en plaatsen van luxe hekwerken. Een deel van je werk zal bestaan uit het in de werkplaats aanbrengen van de elektronica en bedrading in de nieuw gebouwde hekwerken.

Het overige deel van je werkweek ga je, met een goed uitgeruste wagen, op pad naar de klanten om de geïnstalleerde hekwerken aan te sluiten en eventueel voorkomend onderhoud uitvoeren. De locaties waar je komt? Deze variëren van voetbalveld tot luxe villa of ambassade.

Dit krijg je

Niet alleen bieden we een gave baan bij een stabiele opdrachtgever waar je nog jaren door kan groeien, maar ook bieden wij:

  • Een fulltime functie van 38 uur in de week.
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km.
  • Een bruto maandsalaris tussen €2250 en €3250, dit is afhankelijk van leeftijd en de ervaring die je mee brengt.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Goede secundaire voorwaarden conform het cao Metaal en Techniek.

Dit ben je

  • Je beschikt of over een relevante afgeronde opleiding in de techniek (bijv. elektrotechniek of autotechniek) OF je hebt relevante werkervaring.
  • Je bent representatief en klantgericht.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Leiden, Den Haag, Hoofddorp.

Hier ga je werken

Je toekomstige opdrachtgever is dé specialist op het gebied van elektronisch toegangsbeheer zoals automatische poorten, intercomsystemen, camerasystemen, slagbomen en garagedeuren.

Wat in de jaren 30 begon als een kleine hoefsmederij is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste spelers in het vakgebied.

Interesse?

Het eerste gesprek zal bij ons op de vestiging in Leiden plaats vinden. Hier besprek we de functie, gaan we dieper in op de organisatie en gaan we vooral in op jouw wensen en ambities. Blijkt de vacature goed passend te zijn, dan zal het volgende gesprek plaats vinden bij de opdrachtgever in Leiden.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent