kozijnmonteur timmerman

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rijnsburg
Salaris € 2500,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Ben jij ervaren in het plaatsen van deuren en kozijnen en ben je opzoek naar een vaste baan met doorgroei mogelijkheden?

Dit ga je doen

In je toekomstige baan ga je met je goed uitgeruste werkbus op pad om deuren en kozijnen te plaatsen bij (veelal woningbouw) klanten op locatie. Je hebt beschikking over de juiste gereedschappen en krijgt vooraf opmaat gemaakte kozijnen en deuren mee.

Je informeert de klant over de uit te voeren werkzaamheden, breekt de oude kozijnen af en werkt, na het plaatsen de nieuwe kozijnen netjes af.

Aan het einde van je werkdag ga je terug naar de vestiging waar je je materialen voor de volgende dag inlaad.

Dit krijg je

Wat wij bieden is een functie binnen een gezellig en professioneel bedrijf met gezellige collega’s en oog voor de medewerkers:

Daarnaast kan je verwachten:
 • Een fulltime functie op weekdagen van 07:00 tot 16:00;
 • Een bruto salaris tussen €2500 & €3500, afhankelijk van je leeftijd en de ervaring die je mee neemt;
 • Een vergoeding van je reiskosten van €0,19 per km;
 • Een nette werkbus en juiste gereedschappen en materialen;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Veel doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Dit ben je

 • Je bent ervaren in een soortgelijke functie of hebt een opleiding in deze richting afgerond;
 • Je bent representatief;
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs;
 • Je woont in de omgeving van Leiden, Den Haag, Hoofddorp;
 • Je bent de Nederlandse taal machtig.
Heb jij nou nog geen ervaring maar zou je wel graag opgeleid willen worden tot kozijnmonteur? Stuur dan je cv en een uitgebreide motivatie waarin je verteld over jouw ambities en waarom jij de aangewezen kandidaat bent en wie weet mogen wij jouw binnenkort als onze nieuwe collega verwelkomen!

Hier ga je werken

De Deurenspecialist is gespecialiseerd in het “turn-key” leveren en monteren van ramen en deuren voor woningbouwverenigingen, vereniging van eigenaren, vastgoedeigenaren en aannemers. Door hun snelle werkwijzen, professionele medewerkers en “afspraak is afspraak” mentaliteit hebben ze een groot en vast klantenbestand.

Door niet alleen de montage maar ook de productie van hardhouten deuren en kozijnen in eigen beheer te doen, zijn zij niet alleen een totaal aanbieder maar kan er ook snel geschakeld worden en is er altijd de zekerheid dat met de beste materialen gewerkt wordt.

Interesse?

Bij interesse in de functie kan je solliciteren door het versturen van je cv (in geval van BBL een motivatiebrief zoals boven omschreven) via onderstaande ‘solliciteer’ knop.

Mocht er op basis van cv en/of motivatie een goede match zijn, dan zullen we het eerste gesprek telefonisch voeren. Zijn we allebei nog steeds enthousiast na dit eerste gesprek dan zal een tweede gesprek en rondleiding gepland worden op locatie bij de Deurenspecialist.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent