Assemblagemedewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2200,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Werk je graag met je handen? Salaris tussen 2200/2500. Fulltime in dagdienst. Woonachtig in de regio Breda, Den Bosch, Tilburg en Waalwijk. Per direct beschikbaar? Reageer dan direct!

Dit ga je doen

Jij gaat als assemblagemedewerker aan de slag met het bouwen van projecten binnen de prefab badkamers. Samen met jouw collega's ga je werken binnen verschillende branches. Zo ga je aan de slag voor de grotere projecten. Het kan zomaar zijn dat er ergens in Nederland een nieuw hotel wordt gebouwd en dat jij verantwoordelijk bent voor alle badkamers die er in dat hotel staan!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je start 's ochtends om 06:30 met de planning door te nemen, wat moet er die dag gebeuren. Daarna ga je aan de slag met het maken van de nieuwe badkamers. De badkamer die je maakt, maak je van top tot teen. Zo staat niet alleen de buitenkant klaar maar ben je ook bezig met tegels zetten, sanitair plaatsen, elektra aanleggen en de douche plaatsen. Om 15:15 zijn jij en je collega's voor die dag klaar en vertrek je weer richting huis om je weer op te laden voor de volgende dag.

De functie is in dagdienst waarin je fulltime aan het werk gaat. De werkplaats is makkelijk te bereiken vanuit Breda, Den Bosch, Tilburg en Waalwijk.

Dit krijg je

+ Leermogelijkheden
+ Vrijdagmiddagborrel
+ Een informele werksfeer in een jong (familie)bedrijf
+ Een gezellig team

Dit ben je

Jij bent een aanpakker, iemand die het vak wilt leren. Ervaring is zeker geen vereiste, zolang je een goede wilt hebt kom je al een heel eind.
Heb je een technische aanleg, ben je graag met je handen bezig en werk je graag in teamverband? Dan is deze functie zeker interessant voor jou.Hier ga je werken

Je komt te werken in een jong familiebedrijf dat zich goed positioneert op de markt en super groeiende is. Jij krijgt de kans om mee te groeien met het bedrijf! Actief in de prefab badkamers wat een opkomende markt is waarbij je gaat werken in verschillende grote projecten.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent