Productiemedewerker | Parttime

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Wijk en Aalburg
Salaris € 2000,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
De producten die jij door je handen krijgt, zijn terug te vinden in supermarkten, hotels, restaurants! Jij bent namelijk medeverantwoordelijk voor het produceren/bewerken van boterproducten.

Dit ga je doen

Als productiemedewerker bij VIV Buisman ga jij voornamelijk zelfstandig aan de slag. Het proces begint bij het ingooien van de boter, hierna bewerkt de machine de boter en komen er aan het einde van de lijn pakjes, kuipjes of rolletjes uit.

De kuipjes, rolletjes en pakjes moeten worden opgestapeld en ingepakt. De werkzaamheden kunnen dus afwisselend zijn. Jij zal aangestuurd worden door de operator en productiemanager.

Waar je ook staat is het belangrijk dat je de kwaliteit van het product in het oog houdt, het volgen van de HACCP regels is erg belangrijk!

Over het algemeen zijn de werkzaamheden in dagdienst. In overleg kan het ook zijn dat je avonddiensten werkt. Wanneer je parttime werkt, zijn de dagen waarop je werkt in overleg. De werktijden kunnen als volgt zijn:

Maandag: 7.00/9.30 - 16.00 of 14.00 - 19.30/23.00
Dinsdag: 7.00 - 16.00 of 14.00 of 19.30/23.00
Woensdag: 7.00 - 16.00 of 14.00 - 19.30/23.00
Donderdag: 7.00 - 16.00 of 12.00/15.00 - 18.30/21.00
Vrijdag: 7.00 - 14.00

Dit krijg je

 • Parttime dienstverband
 • Werkdagen in overleg
 • Salaris van €11,67 bruto per uur
 • Toeslagen van 135% voor uren ná 17.00 uur
 • Reiskostenvergoeding van 0,17 cent per kilometer
 • Wekelijkse of 4 wekelijkse uitbetaling
 • Werk voor de langere termijn (vast werk)
 • Ben jij tijdelijk beschikbaar? Dat is geen enkel probleem!
 • Werk binnen een prettig familiebedrijf in Wijk en Aalburg

Dit ben je

 • Parttime beschikbaar (dagen in overleg in te delen)
 • Jij staat niet graag stil!
 • Eigen vervoer (in verband met de werklocatie)
Het bedrijf is gevestigd in Wijk en Aalburg, dit is makkelijk bereikbaar vanuit Den Bosch, Zaltbommel, Drunen, Waalwijk enz.

Hier ga je werken

WerkTalent werkt inmiddels een aantal jaar samen met de Koninklijke VIV Buisman en verzorgt wekelijks de planningen wat betreft productiepersoneel.

In Wijk en Aalburg wordt door VIV Buisman een volledig assortiment boter- en melkvetproducten voor toepassingen als bakkerij, chocolade, smaakstoffen, ijs en zuivel geproduceert. Van grondstoffen worden hier eindproducten of halffabricaten geproduceerd ten behoeve van de voedingsmiddelindustrie. De producten welke jij door je handen laat gaan, ga jij op verschillende plekken terug zien komen! Jij bent een super belangrijke schakel binnen een internationale onderneming. Dit mooie bedrijf is zich continu aan het ontwikkelen, aan het groeien en blijft optimaliseren.

Om aan de hoogste markteisen te blijven voldoen, gaan zij voor een klantgerichte aanpak. Inmiddels is Royal VIVBuisman een van de toonaangevende experts op het gebied van karneboter, getextureerde boter, boterconcentraat, watervrij melkvet, ontgeurd melkvet (witte AMF), gefractioneerd melkvet (laag-, midden- en hoogsmeltende fracties), melkvet bereidingen en botermengsels. Onze producten worden alom gewaardeerd in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Binnen de productie omgeving in Wijk en Aalburg hangt een prettige, familiaire sfeer. Jij bent zelf ook erg collegiaal en stelt je leergierig op. Dit fijne familiebedrijf maakt dat jij je snel thuis voelt en kan jou een stabiele toekomst bieden!

VBen jij benieuwd wat dit bedrijf precies doet? Neem dan contact met ons op om het te bespreken.

Interesse?

WerkTalent werkt inmiddels al ruime tijd samen met de Koninklijke VIV Buisman. Is het voor jou fijn om flexibel te werken maar toch wel wat zekerheid te hebben, is dit misschien wel iets voor jou! Mocht het jou goed bevallen en heeft het bedrijf voldoende werk, zal jij namelijk door gepland worden en maak jij zelfs kans op het krijgen van een contract. Dit heb je volledig zelf in de hand, talent wordt zeker opgemerkt!

Wil jij meer weten? Je kunt ons altijd bellen, appen of mailen!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent