Junior Teamleider

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leimuiden
Salaris € 2600,- tot € 3100,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een vaste baan met doorgroeimogelijkheden? Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever en kan daar werken aan jouw ontwikkeling.

Dit ga je doen

In de functie van Junior teamleider ben jij verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van een team van 15 - 25 medewerkers. Met jouw team zorg je ervoor dat productiedoelstellingen worden behaald en klanten tijdig hun bestellingen krijgen.

Je houdt overzicht, controleert of alles volgens de planning en regels gaat en speelt in op onverwachte situaties. Daarnaast probeer je je teamleden zoveel mogelijk te motiveren en te ontwikkelen.

Verder weet je optimaal gebruik te maken van de aanwezige kennis, vaardigheden, machines en ingrediënten. Je werkt nauw samen met je collega-voormannen (m/v) en legt verantwoording af aan de Ploegchef. Als meewerkend voorman draai je mee in een tweewekelijks ploegendienstrooster. Dit betekent dat je wisselende diensten werkt, waaronder ook nachtdiensten en weekenddiensten. Uiteraard staat daar een extra

Dit krijg je

In deze Fulltime baan krijg jij!
Vast werk een contract voor bepaalde tijd voor 7 maanden en op termijn een Vaste aanstelling/Vast dienstverband
Een top salaris; afhankelijk van jouw ervaring rond de € 2400 exclusief ploegentoeslag a 18%
3% eindejaarsuitkering.
Dagelijks een broodmaaltijd en op woensdag een warme hap
Een werkweek van 36 uur in ploegendienst (ochtenddiensten 06:00 tot 16:00 & avond-nachtdienst van 21:00 uur tot 05:00 uur).
4 dagen werken 3 dagen vrij!! De werkweek begint op woensdag tot en met zaterdag of zondag tot en met woensdag. De woensdag of zondag werkweek staat voor langere tijd vast.
Je krijgt een reiskostenvergoeding. Het bedrijf ligt dichtbij Schiphol, vanuit Amsterdam en Den Haag is het na de juiste afslag 3 minuten verwijderd van de snelweg

Dit ben je

Wat vragen wij van jou:
  • Ervaring in een productieomgeving, ervaring in de food is een pre
  • Ervaring met productiemachines
Ben jij iemand die van nature de leiding neemt, weet jij een team te smeden en zorg jij er voor dat het productieproces soepel verloopt! Dan zoeken wij jou!

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever nabij Schiphol produceert dagelijks een smaaksensatie voor de consument. Met een team van gemotiveerde medewerkers maakt dit bedrijf de lekkerste Sushi.

Interesse?

Ben jij deze vaste medewerker? Mail ons, bel of stuur een WhatsApp naar 06-33044707

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent