Technisch vrachtwagenchauffeur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rijnsburg
Salaris € 2200,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Ben jij technisch aangelegd, in het bezit van een C rijbewijs en opzoek naar een baan waar je rijden en techniek kan combineren? Dan is dit de vacature voor jou!

Dit ga je doen

In deze functie ben je voornamelijk zelfstandig op pad om reparaties en onderhoud uit te voeren aan ondergrondse en bovengrondse containers. Hiervoor krijg je een speciaal ontworpen vrachtwagen mee met hijsinstallatie en mobiele werkplaats.

De werkzaamheden zijn breed en kunnen uiteenlopen van het oplossen van een storing of vervangen van een onderdeel tot laswerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden.
Geen enkel reparatie is hetzelfde, vandaar dat het belangrijk is dat je creatief bent aangelegd en het leuk vindt om met de middelen en gereedschappen die je hebt een probleem zo goed en snel mogelijk op te lossen.

Moet je op alle vlakken ervaring hebben? Zeker niet! Als je een C rijbewijs hebt en 2 rechterhanden dan leren wij jou graag de kneepjes van het vak. Is hier bijvoorbeeld een las cursus voor nodig, dan regelen we dit graag voor je!

Dit krijg je

Een fulltime functie van 40 uur per week
Een bruto maandsalaris tussen de €2200 en €2600
Uitzicht op een vast dienstverband
Een informele werksfeer
De mogelijkheid tot het volgen van cursussen zoals een las cursus of autokraancursus

Dit ben je

Je bent in het bezit van een C rijbewijs
Het hebben van je code 95 is een grote pré
Je bent woonachtig in de omgeving van Leiden
Je hebt ervaring of een opleiding in een technische richting (bijv. lasser, bankwerker, automonteur, etc.)

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in professioneel containerbeheer voor gemeentes en bedrijven in Nederland. Door de jaren heen is dit Leidsche bedrijf uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van distributie, onderhoud en reiniging van alle soorten en typen ondergrondse en bovengrondse containers.

Je komt hier te werken in een gezellig team waar hard gewerkt wordt, maar zeker ook ruimte is voor een geintje. De week wordt hier altijd afgesloten met een koud biertje in eigen café!

Interesse?

Is deze functie jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Kenny Heemskerk. Dit kan via onderstaande link of door een mail te sturen naar rubenbreukers@werktalent.com. Liever bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent