Traplift monteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Duiven
Salaris € 2250,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Ben jij geknipt voor het werken in de buitendienst en kom je graag bij de mensen thuis? Dan is deze baan als traplift monteur op je lijf geschreven! Geen ervaring met trapliften maar ben je wel technisch van jezelf? Reageer dan toch!

Dit ga je doen

Als service monteur / monteur trapliften ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van trapliften. De eerste 3, 4 maanden ga je na een inwerkperiode met een collega binnen jouw regio onderhoud plegen aan trapliften. Op deze manier leer je het product kennen, en wordt je dus ingezet als onderhoudsmonteur. Na die periode loop je nog een paar keer mee om vervolgens door te kunnen groeien naar installatiemonteur. Uiteraard krijg je de beschikking over een auto van de zaak, telefoon, PBM en splinternieuw gereedschap.

Als installatiemonteur plaats je trapliften, onderhoud deze vakkundig en geef je klanten uitleg over de werking van de lift. Daarnaast ben je bereid 1 x in de 6 dagen een storingsdienst op je te nemen. Ook heeft elke regio een groepsapp, dus mocht er nood aan de man zijn, kan er altijd hulp in worden geschakeld.

Jij bent dus het visitekaartje van het bedrijf, je ontmoet leuke mensen die dit ook nodig hebben, je werkt dus tevens voor een goed doel. Gezien de functie is het behoorlijk allround. Je bent technische dienst medewerker, onderhoudsmonteur, servicemonteur, productiemedewerker, montagemedewerker IN ÉÉN!!

Al met al een onwijs leuke baan, waarbij je op heel veel verschillende plekken komt. Dankbaar werk waarvoor je veel waardering krijgt. Je helpt natuurlijk de oudere mensen zodat ze langer in hun huis kunnen blijven wonen.

Je komt ook in aanmerking als je bijvoorbeeld nog leerling bent. Je wordt dan eerst ingezet als hulpmonteur. Heb je een andere achtergrond? (automonteur, timmerman, elektromonteur, enz.). Ook dan kan deze baan prima geschikt voor je zijn!

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze no-nonsense organisatie gaat men op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vaste baan met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

• Startsalaris tussen de €2250 - €2400 euro;
• Toeslagen al na 8 gewerkte uren op een dag;
• Je werkt vanuit huis (je krijgt betaald op het moment dat je uit huis gaat en weer thuis bent);
• Reistijd wordt dus volledig vergoed
• Nieuwe auto van de zaak;
• Telefoon van de zaak;
• Gereedschap (nieuw gereedschap);
• Werkkleding wordt verzorgd;
• 40 vrije dagen per jaar (als je rechtstreeks bij het bedrijf in dienst gaat);
• Dagdiensten;
• Materiaal wordt altijd opgestuurd, je hoeft dus niet heen en weer te rijden;
• Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken.

Dit ben je

• Je bent woonachtig in de omgeving, Arnhem, Wageningen, Ede, Duiven, Zevenaar, Nijmegen;
• Op zoek naar full time, vast werk en een uitdaging;
• In het bezit van een geldig rijbewijs;
• 1 x per 12 dagen beschikbaar voor een storingsdienst (hier krijgt men een vergoeding voor);
• Je hebt affiniteit met techniek, bijvoorbeeld een stukje elektra, werktuigbouwkunde of verstand van installatietechniek (dit kan ook zijn als hobby);
• Daarnaast ben je representatief en communicatief vaardig;

Hier ga je werken

Onze technische opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van trapliften voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Tevens wint het bedrijf award na award en is het kerngezond.

Interesse?

Het eerste (kennismakings) gesprek zal bij ons op de vestiging Arnhem plaatsvinden of via een video call. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar berthesseling@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 026-3031230. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 06-57946762.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent