Assistent Customer Service

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 1600,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Heb jij kennis of een achtergrond in de scheepvaart en/of expeditie? En ben je op zoek naar een fulltime baan waar je veel te maken hebt met de logistieke branche? Solliciteer dan snel, want wie weet ga jij binnenkort een nieuwe uitdaging aan!

Dit ga je doen

Jij gaat aan de slag als Assistent Customer Service bij een allround internationaal expeditie bedrijf dat voornamelijk werkzaam is met het transporteren van Fast Moving Consumer Goods (FMCG) Hierbij kan je denken aan accijnsgoederen.

Jij gaat het team versterken met jouw customer service skills en bent voornamelijk bezig met het regelen van logistieke diensten. Daarnaast ben jij ook bezig met een stukje sales en kom je in contact met verschillende klanten waarbij je ook een stukje klantenservice verricht.

Jouw takenpakket is erg gevarieerd en vraagt dan ook veel verantwoordelijkheid. De volgende taken ga jij uitvoeren tijden jouw werkzaamheden:
 • Het verwerken van officiële verschepingsdocumenten (B/L);
 • Het uitvoeren en invoeren van veiligheidschecks;
 • Het invoeren en doorsturen van laat en los opdrachten;
 • Truckingsopdrachten communiceren naar de transporteurs;
 • Douane formaliteiten controleren bij import en export.
Bij het bedrijf ga je te werk in een dagdienst van maandag t/m vrijdag. Jouw dag begint dan om 08:00 uur t/m 17:00 uur.

Dit krijg je

Jouw werkzaamheden binnen het bedrijf worden erg gewaardeerd! Vandaar dat zij jou graag hiervoor wat willen terug geven. Graag willen zou jou dan ook het volgende bieden:

 • Een bruto salaris tussen de €1600 en €2000 per maand;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km vanaf 10 km;
 • Een full-time job met uitzicht op een vaste baan;
 • De mogelijkheid om intern door te leren en andere functies uit te proberen;
 • Een leuk, sociaal team dat jou graag verwelkomt als hun nieuwe collega!;
 • Elke vrijdag een gezellige borrel met al jouw collega's.

Dit ben je

 • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam (oost), Capelle aan den IJssel, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Gouda;
 • Op zoek naar een full time functie en of een vast contract in de logistieke branche;
 • Jij bent communicatief sterk en gaat elke dag klantgericht te werk;
 • Jij hebt een MBO denkniveau;
 • Jij beschikt over enige kennis van scheepvaart en of expeditie;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Hier ga je werken

Jij gaat aan de slag bij een grote speler in de logistieke sector. Het bedrijf is al jaren actief als allround internationale expeditie op het gebied van FMCG goederen. Onze opdrachtgever gaat erg klantvriendelijk te werk en bied ook veel verschillende diensten aan om hun klanten tevreden te houden. De diensten bestaan uit: transport, warehousing, controles, Douane expediteur, geld beheer, verzekeringen, import & export, etc. Het bedrijf zit gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel en is ook de enige logistieke dienstverlener in Rotterdam die FMCG goederen mag transporteren.

Mocht jij aan de slag gaan bij het bedrijf dan kom je terecht in een informele werksfeer met een aantal collega's die jou graag alles willen leren van het bedrijf en het vak.

Lijkt deze functie je nou interessant en denk je dat jij geschikt bent voor de job? Solliciteer dan snel! En wie weet ga jij wel binnenkort beginnen bij jouw nieuwe droombaan!!!

Interesse?

Is deze functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar elisestalenberg@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613359459.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels)..

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent