Productiemedewerker Schuim 2-ploegen

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Helmond
Salaris € 2150,- tot € 2350,- per maand
Direct naar:
Heb jij zin in een full time baan in de productie en ben je handig met schuim en een föhn? En zoek jij een fulltime baan in 2-ploegen? Dan is dit de ideale job voor jou! Wij zoeken medewerkers voor langere termijn!

Dit ga je doen

Jij gaat als Productiemedewerker Schuim aan de slag bij dit moderne bedrijf. Je zal gaan werken in een team van 7-10p, ga jij je vooral bezighouden met het snijden en plakken van schuim, voor de bescherming van high tech onderdelen tijdens transport.
Het is een voordeel als je al bekend bent met technische tekeningen.

Bij dit bedrijf krijg jij in beginsel de juiste begeleiding op de werkvloer om goed ingewerkt te worden.

Je werkdagen zijn de ene week van maandag t/m vrijdag van 6u00 - 14u30 en de andere week van 15u00 - 23u30.
En mocht je dat willen, is het evt. ook mogelijk om op zaterdag te werken als dat nodig is. Ook dan kun je rekenen op een extra toeslag!

Dit krijg je

Jij zult gaan werken binnen dit gezellig en ervaren team in een fijne werkomgeving waar jij veel technische kennis en ervaring op kan doen, bieden wij het volgende:
  • Een bruto salaris van ca. €2.350 bruto per maand 
  • Een reiskostenvergoeding (indien meer dan 10 km enkele reis)
  • Eventuele overwerktoeslag voor werken op zaterdag
  • Veel leren in je functie en daardoor stappen omhoog maken
  • Wij bieden vast werk met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Dit ben je

Wij zijn opzoek voor deze functie naar iemand die technische ervaring heeft (in een productieomgeving) en graag wil werken met schuim. Verder herken jij je in het volgende:
  • Je bent leergierig, proactief en hebt een positieve werkhouding
  • Je kunt technische tekeningen lezen en hebt hier ervaring mee
  • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven, Helmond, Nuenen of Geldrop
  • Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal of Engelse taal goed

Hier ga je werken

Dit bedrijf behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production;
• Cleanroom Solutions;
• Projects (ontwikkeling);
• Logistics Services.

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Daarnaast hebben een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al de professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar Productiemedewerkers Schuim in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Zie jij een match met productiewerk en zin om te werken met schuim?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent