Chemisch operator

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Helmond
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij de betrokken, technische medewerker die graag wil leren? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als operator? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen

Per januari is onze opdrachtgever op zoek naar nieuwe operators die direct bij hen in dienst komen! Jij leert het bedrijf stap voor stap kennen door het uitvoeren van de volgende werkzaamheden:

 • Maken van chemische analyses en mengsels
 • Instellen van de pompen
 • Logistieke werkzaamheden zoals intern transport met hulp van heftruck
Heb je deze werkzaamheden onder de knie? Je bent natuurlijk nooit uitgeleerd en gaat meteen verder met het aanleren van nog meer nieuwe werkzaamheden:

 • Bekend worden met de verschillende procedures en werkinstructies
 • Instellen en bedienen van de machines
 • Schoonhouden van de werkplek
 • Onderhoud verrichten aan de machines

Dit krijg je

In deze fulltime functie ga jij direct op contract bij de opdrachtgever! In eerste instantie krijg jij een 7 maanden-contract. Zit je helemaal op je plek? Dan wordt dit opgevolgd met een vast contract! Verder krijg jij nog:

 • Salaris tussen de €2.100 - €2.500 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring
 • Ploegentoeslag van 15%
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometen bij meer dan 10 kilometer enkele reis.
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, zoals Vapro A, B en/of C, gefinancierd door de opdrachtgever

Dit ben je

Jij bent een betrokken medewerker die veiligheid ontzettend belangrijk vindt. Verder vind jij het niet erg om (deels) buiten te werken en fysiek werk te leveren. Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat? Mooi! Is dit niet het geval, dan is dat geen probleem. Jij kunt dan jouw heftruckcertificaat via jouw nieuwe werkgever behalen! Verder is het handig als jij woonachtig bent in de buurt van Helmond, Eindhoven, Den Bosch of Venlo.

Hier ga je werken

De opdrachtgever is actief in de chemische branche, gericht op de recycling van vloeistoffen. Ze hechten veel waarde aan veiligheid en milieuvriendelijkheid. Verder vindt de opdrachtgever het érg belangrijk dat zijn medewerkers op hun plek zitten. Hier investeren zij dan ook veel in, bijvoorbeeld door het financieren van opleidingen en organiseren van een zomer barbecue voor de hele familie.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent