Operator voedingsmiddelen

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oss
Salaris € 2000,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Hé ervaren operator! Op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij op zoek naar een werkgever waar je kunt groeien en meedenken? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

In deze functie ga je aan de slag bij een groeiend bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Jij krijgt de ruimte om mee te denken over het proces en het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Verder ben jij verantwoordelijk voor:

 • Samen met groep productiemedewerkers zorg jij voor de productie en het inpakken van de producten
 • Jij stelt machines in en bedient deze
 • Jij bouwt de machines om
 • Je lost storingen op en voert kwaliteitscontroles uit

Dit krijg je

In deze functie krijg jij de kans om aan de start te staan van een grote groei binnen het bedrijf. Jouw betrokkenheid wordt ontzettend gewaardeerd. Verder krijg jij voldoende ruimte om jouzelf te ontplooien en groeien. Verder krijg jij:

 • Salaris tussen de €2.200 - €3.100 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en kennis
 • Ploegentoeslag bovenop jouw bruto maandsalaris
 • Kans om direct op contract te gaan bij de opdrachtgever
 • Fulltime, vast werk voor lange tijd

Dit ben je

Ten eerste is het belangrijk dat jij bereid bent om in 3 én 5 ploegen te werken. Het werk start in 3 ploegen, maar naar verloop van tijd gaat dit over naar een 5 ploegensysteem. Verder heb/ben jij:

 • Jij hebt ervaring als operator of een andere technische functie binnen een productieomgeving (dit hoeft niet in de voedingsmiddelenbranche te zijn!)
 • Jij spreekt en beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal vloeiend
 • Jij bent woonachtig in de omgeving van Oss, Uden, Nijmegen of Den Bosch

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever in de omgeving van Oss is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige en kwalitatieve vleesvervangers. De fabriek is sterk groeiende wat ontzettend leuke extra's met zich meebrengt. Je staat aan het begin van een grote groei, er is mogelijkheid om op projectmatige basis bezig te zijn met verbeteringen in het proces en je kan meedenken in de automatisering binnen de productie.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent