Parttime chauffeur

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zoetermeer
Salaris € 500,- per maand
Direct naar:
Ga jij graag aan de slag slag als parttime chauffeur en heb je een BE rijbewijs? Hier kun je direct aan de slag en maak je ritjes door heel Nederland en vaak ook naar Belgie!

Dit ga je doen

Binnen de functie van chauffeur ben jij het visitekaartje van de organisatie. Je houdt van de vrijheid die dit vak met zich meebrengt: muziekje op de achtergrond aan, bakje koffie in de hand en rijden door het hele land. Uiteraard zorg jij dat je altijd op tijd de vracht aflevert of ophaalt en je doet dit op een klantvriendelijke manier. Vaak werk je alleen maar er zijn ook momenten dat er een bijrijder meegaat die jou helpt met het laden en lossen van de producten.

Het bedrijf waar je komt te werken koopt schadeauto's op bij verzekeringsbedrijven door heel Nederland en knapt deze waar mogelijk op. Als chauffeur ben je er voor verantwoordelijk dat de auto gaat ophalen op locatie(vaak bedrijven). Mocht je die dag een kort ritje hebben en ben je om 14:00 uur op de zaak? Geen probleem, dan zijn er zat werkzaamheden die je nog kunt uitvoeren in het magazijn waar aan de auto's word gewerkt. Denk hierbij aan orderpicker of het helpen van de automonteur.

Als chauffeur voor dit bedrijf zal je hoofdzakelijk het vervoer in Nederland en eventueel een enkele keer per week een rit naar België verzorgen.

Dit krijg je

Je zult werkzaam zijn binnen een leuk en enthousiast team. Samen klaren jullie de klus. Intern zal er gezorgd worden voor volledige ondersteuning, zodat jij je werkzaamheden optimaal kan uitvoeren.


Wij bieden het volgende aan:
 • Mogelijkheid om zelf aan te geven welke dagen je wilt werken
 • Mooi salaris op basis van de uren die je aan de slag gaat
 • 25 vakantiedagen
 • ADV-vergoeding
 • Een uitstekende werk-/privébalans! In de avonden en weekenden werk je niet
 • Reiskostenvergoeding
 • Vaste vast binnen de dagdienst met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Dit ben je

 • MBO werk- en denkniveau
 • Een geldig rijbewijs BE zodat jij met een aanhanger aan de slag kunt.
 • Een passie voor lange ritjes door het hele land door middel van een aanhanger.
 • Een flexibele en klantgerichte instelling
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je komt uit de omgeving van Waddinxveen, Capelle aan den IJssel Gouda of Zoetermeer

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een bedrijf dat zich bezig houdt met het opkopen van kapotte auto's door heel Nederland. Zodra ze binnen zijn worden ze voor zover dat lukt opgeknapt en weer doorverkocht aan klanten.

Interesse?

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar jeroensonneveld@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 06-13499578.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent