Montagemedewerker buitendienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Maastricht
Salaris € 1800,- tot € 2080,- per maand
Direct naar:
Hey handige Harry met je 2 rechterhanden! Op zoek naar een nieuwe baan waar je lekker onderweg bent? Lees dan vooral eens verder!

Dit ga je doen

Als Montagemedewerker ben jij verantwoordelijk voor een glimlach op het gezicht van jouw klanten! Jij zorgt er op projectbasis namelijk voor dat de woonlocatie van bijvoorbeeld senioren toegankelijker wordt. Denk hierbij aan het verhogen van de galerij en balustraden van een seniorenflat, het plaatsen van een dremphelhulp voor een gang- en voordeur of het bekleden van de galerij met een antislip-oplossing. De keuze is reuze, wat jouw werk leuk en divers maakt!

'S ochtends ga jij samen met jouw buddy onderweg naar jouw klanten. Hier maak je een gezellig praatje met de bewoners en zorg jij ervoor dat al hun toepassingen goed gemonteerd worden. Geen ervaring als bijvoorbeeld monteur of productiemedewerker? Geen probleem! Jouw ervaren buddy zorgt ervoor dat jij alle werkzaamheden snel onder de knie hebt.

Nadat je een dag onderweg bent geweest om jouw klanten het leven makkelijker te maken, is het tijd om lekker naar huis te gaan en te genieten van jouw vrije avond.

Dit krijg je

Ben jij er klaar voor om in deze leuke, diverse functie aan de slag te gaan? Super! Dan kun jij het volgende verwachten:

 • Bruto uurloon tussen €11,50 - €12,- afhankelijk van jouw ervaring
 • Veel diversiteit in je werkzaamheden, geen dag is hetzelfde!
 • Fulltime baan met uitzicht op een vaste baan
 • Je gaat aan de slag bij een leuk bedrijf met gezellige collega's die dezelfde passie delen
 • Je komt op de mooiste locaties in Nederland

Dit ben je

Jij staat ervoor open om op projectbasis bezig te zijn met het monteren van woontoepassingen. Jij bent die echte aanpakker met 2 rechterhanden. Verder ben jij:

 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
 • Je hebt affiniteit met techniek verkregen door bijvoorbeeld werk of hobbymatig
 • Naast je 2 rechterhanden ben je ook communicatief vaardig
 • Je hebt geen hoogtevrees
 • Een overuurtje is voor jou geen probleem!
 • Woonachtig in de omgeving van Maastricht, Sittard of Roermond

Hier ga je werken

Deze opdrachtgever is actief door heel Nederland. Met haar woontoepassingen staat service en klantgerichtheid voorop. Het belangrijkste is dat de klant tevreden en zo comfortabel mogelijk is.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent