Productiemedewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Cuijk
Salaris € 2000,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Hoi topper, ben je op zoek naar een nieuwe baan in de productie? Maar geen zin om 24/7 dezelfde werkzaamheden uit te voeren? Dan is deze functie in dagdienst perfect voor jou!

Dit ga je doen

Als productiemedewerker ben jij bezig met diverse werkzaamheden op de coatingafdeling. Niks geen lopende band of de hele dag dezelfde werkzaamheden, lekker man! Jij bent zelf helemaal verantwoordelijk voor de voorbewerking van de producten. Dit wissel je af met andere lichte logistieke werkzaamheden. Jij mag zelf jouw taken inplannen en bent lekker proactief bezig! Jouw dag ziet er dan ook nooit hetzelfde uit, maar kort gezegd houd jij je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Aan de hand van een tekening gedeelten van de producten afplakken
 • De gedeeltes die gecoat moeten worden opruwen d.m.v. zandstralen
 • Zodra de voorbewerking klaar is, de producten naar de coatafdeling brengen
 • Orders uitpakken en klaar zetten
 • Het lossen van de binnengekomen orders
 • Orders verzendklaar maken

Dit krijg je

In deze leuke baan is afwisseling in ieder geval gegarandeerd! Verder kun je rekenen op:

 • Salarisrond de €12,- bruto per uur, afhankelijk van ervaring
 • Fulltime, vast werk in dagdienst, dus lekker op tijd om nog naar de sportschool te gaan of lekker vroeg aan tafel te schuiven ;-)
 • Een klein en gezellig team, bestaande uit 15 leuke collega's
 • Hekel aan drukte op de werkvloer? Dan word je hier gelukkig aangezien je met 10 collega's aan het werk bent in een ruime werkomgeving, dus genoeg ruimte om in jouw eigen bubbel de werkzaamheden uit te voeren.

Dit ben je

Jij hoeft geen technische ervaring te hebben, dit is natuurlijk wel mooi meegenomen! Geen ervaring als productiemedewerker maar wel als bijvoorbeeld logistiek medewerker, assemblagemedewerker of misschien zelfs stratenmaker of hovenier? Geen probleem, ook dan ben je hier welkom! Verder is het belangrijk dat jij:

 • Een fijne energie en positiviteit meebrengt op de werkvloer
 • Jij voelt jou het prettigste in een klein team in plaats van in een grote organisatie
 • Woonachtig in omgeving Nijmegen, Arnhem, Beuningen ,Wijchen

Hier ga je werken

De opdrachtgever gevestigd in Beuningen is goed te bereiken vanuit Nijmegen, Arnhem en omgeving. Zij zijn specialist in oppervlaktebehandelingen waarbij componenten verfijnd worden voor klanten om hun productie te optimaliseren.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent