Loodsmedewerker staal

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 2200,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Heb jij een achtergrond in de metaal en/of logistiek en ben je op zoek naar een vaste, stabiele baan waar je de komende jaren kan blijven? Wij zoeken voor meerdere klanten in de omgeving van Tilburg, Breda en Oosterhout loodsmedewerkers.

Dit ga je doen

Als loodsmedewerker / expeditiemedewerker ben je of in dagdienst werkzaam of in 2 ploegen. Omdat wij medewerkers zoeken voor meerdere klanten kunnen wij beide opties aanbieden. Je werkt met verschillende type bovenloopkranen en gaat werken met verschillende CNC gestuurde machine's. Nog geen ervaring met deze werkzaamheden? Geen probleem, onze klant wil je graag intern opleiden zodat je allround inzetbaar wordt. Ervaring is natuurlijk een grote pre maar de wil om te werken is voor deze klanten een stuk belangrijker. Uiteindelijk draag je zorg voor het laden/lossen en orderpicken van de stalen profielen, buizen, balken, platen. Dit gebeurt van boten/vrachtwagens. De bewerking gebeurt door middel van verschillende CNC gestuurde machines (zaag & boor). Samenwerken en communiceren is van groot belang, dit omdat veilig werken ontzettend belangrijk is voor deze klanten

Dit krijg je

Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je werkervaring, opleiding, wensen/eisen, maar ligt normaliter voor een starter tussen 1800 en 2200 bruto per maand exclusief toeslagen wanneer je in 2 ploegendienst gaat werken. Bij alle klanten is de insteek altijd een vaste aanstelling en krijg je overal verschillende cursussen en interne opleidingen.

Dit ben je

  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg (Breda, Oosterhout, Dordrecht, Den Bosch)
  • Je hebt gevoel bij of werkervaring in een metaalomgeving (schoolverlater met metaalachtergrond mag ook)
  • Je kan veilig werken met of wil veilig leren werken diverse metaalbewerkingsmachines (computergestuurd)
  • Werkervaring met bovenloopkranen is een grote pre, maar je kan ook intern getraind worden inclusief certificaat (VVL / veilig hijsen).
  • Werkervaring als orderpicker, magazijnmedewerker of productiemedewerker in een grove omgeving is een pre.

Hier ga je werken

Onze klanten zijn gevestigd in de omgeving van Tilburg, Breda en Oosterhout. Ze hebben mooie, grote bedrijfshallen waarin stalen balkprofielen, platen, stafstaal en buisprofielen worden ontvangen, opgeslagen en eventueel bewerkt middels diverse cnc bestuurde bewerkingsmachines zoals zaagmachines, straalmachines voorzien van een spuitlijn met watergedragen lasprimer, boorinstallatie en knikmachine. Ze zijn volop in ontwikkeling en om deze positieve veranderingen te kunnen blijven waarmaken zijn ze allemaal op zoek naar versterking voor het team.

Interesse?

Interesse? Of wil je meer informatie? Reageer dan direct; brianhauwert@werktalent.com .

Deel via social media:
Brian Hauwert

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent