Logistiek medewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Sliedrecht
Salaris € 1800,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Beheers jij magazijn kennis en ben jij breed inzetbaar op technisch gebied ? Dan ben jij wellicht de magazijnmedewerker die wij zoeken!

Dit ga je doen

Dit bedrijf is snel groeiende op het gebied van koffieautomaten binnen Nederland en de VS! Het bedrijf is succesvol op het gebied van ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espresso machines. Zij zoeken om het logistieke team te versterken een medewerker met een heftruck/ reachtruck certificaat.


Jouw werkdagen starten om 7.30 uur en rond de klok van 16.15 uur zit jouw dag er weer op. Als medewerker magazijn ben je verantwoordelijk voor het gereed maken van onze orders. Je werkt in een klein team onder leiding van een meewerkend voorman aan wie je rapporteert.
 

Dit krijg je

Bij dit bedrijf heb je altijd heerlijke bak koffie, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Het bedrijf groeit hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling. Naast een marktconform salaris biedt het bedrijf je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid maak je kans op een vaste aanstelling.

Dit ben je

  • Minimaal een jaar ervaring als magazijn medewerker
  • Fulltime beschikbaar
  • Bereid eens per 3 weken van 12.00 uur tot 20.45 uur te werken i.p.v. 7.30 uur tot 16.15 uur.
  • In het bezit van een hef/reachtruck certificaat

Hier ga je werken

Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Sliedrecht. Wanneer je in de buurt woont van Dordrecht, Papendrecht of Gorinchem is dit bedrijf prima te bereiken.

Interesse?

Onze opdrachtgever heeft aan WerkTalent de werving en selectie uitbesteed. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor, in het centrum van Zwijndrecht. In het gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn, dan kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgever en begeleiden wij je de gehele procedure.

Ben je enthousiast geraakt?
Solliciteer dan direct via de rode solliciteer button of stuur dan je CV naar xandratukker@werktalent.com of bel of app naar 06-13236373.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent