Orderpicker dagdienst

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 2200,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Wil jij aan de slag bij een bedrijf waar je veel kan leren en direct aan de slag kan binnen de dagdienst? Solliciteer dan gelijk

Dit ga je doen

Als full time orderpicker binnen dit moderne centrum ben jij van groot belang. Samen met je collega's pak jij alle producten die nodig zijn om een eindproduct mee te kunnen maken bij elkaar. Al deze producten pak jij ook in en sticker je deze op de juiste manier. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat het juiste product bij de juiste klant terecht komt. Je controleert dus altijd nog even of alles klopt wat je gedaan hebt.

Zijn er nog doorgroeimogelijkheden? Uiteraard! Zo kan jij allround logistiek medewerker worden waarbij jij verantwoordelijk bent voor de ontvangst, uitgifte, administratie en transport. Zo kijk jij alle goederen na aan de hand van de inkooporders. Ook kijk jij naar kwaliteit, is er schade aan het materiaal? Daarnaast kan je ook doorgroeien naar heftruckchauffeur / reachtruck te leren rijden of met de EPT.

Dit krijg je

 • Reiskosten vergoeding
 • Een mooi salaris tussen de € 2200- € 2300 bruto per maand
 • Fulltime vaste functie bij een groeiend bedrijf
 • Je werkt in een team van gemotiveerde en leuke collega’s
 • Betrokken werkgever: gezamenlijk lunchen en diverse personeelsuitjes
 • Vast werk voor onbepaalde tijd
 • Bij gebleken geschiktheid kom je in dienst bij de opdrachtgever
 • Kans om je door te ontwikkelen bij een groot en gaaf bedrijf

Dit ben je

 • Tussen de 1-3 jaar werkervaring in de logistiek
 • Je gaat accuraat te werk
 • Je kan goed in teamverband werken, maar staat ook alleen je mannetje
 • Woonachtig in de regio Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Waddinxveen, Gouda of omstreken
 • In het bezit van eigen vervoer is een pre

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een grote speler in de sanitair branche en beschikt daardoor over een grote werkplaats met daarbij een aantal loodsen. In de loods worden de halffabricaten en eindproducten opgeslagen. De opdrachtgever maakt keukenbladen van hout en verkoopt ook allerlei accessoires. De communicatielijnen zijn kort en er heerst een informele werksfeer. De opdrachtgever verwacht het komende jaar nog verder te groeien. Groei jij met hen mee?

Net zo belangrijk om te melden is dat het een menselijk bedrijf is. Ze vinden het belangrijk om veel aandacht te geven aan het inwerk traject en daarom maakt het niet uit met wat voor machines jij eerder hebt gewerkt.

Dit zegt veel over het bedrijf. Ze zijn hard aan het groeien, groei jij met hen mee?

Interesse?

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar jeroensonneveld@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 06-13499578.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent