Heftruckchauffeur

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Leiden
Salaris € 2100,- tot € 2450,- per maand
Direct naar:
Rijd jij het liefst van hot naar het, weet jij de goederen goed op te slaan en afdelingen te bevoorraden? Dit is jouw baan!

Dit ga je doen

Voor dit productiebedrijf zijn wij op zoek naar een full time heftruckchauffeur. Je komt te werken op de afdeling waar alle fust wordt opgeslagen en uitgegeven.

Je gaat je bezig houden met het laden en lossen van vrachtwagens, je zet de pallets op de juiste plek en je weet daarbij goed en tot maximale hoogte te stapelen. Je bent ongeveer 70% werkzaam in de heftruck en de overige tijd hou je je bezig met de controle van de binnenkomende goederen en zorg je ervoor dat de administratie goed wordt bijgewerkt van de uitgegeven producten.

Dit krijg je

Wat bieden zij jou?
Je komt full-time te werken in een moderne organisatie
Je hebt uitzicht op een vast contract
Je verdiend tussen de €2500 en € 3000 bruto per maand inclusief toeslag.
Je werkt 38 uur per week
Je werkdagen zijn volgens een ploegendienstrooster die het hele jaar door bekend zijn

Dit ben je

Kan jij stapelen en ben je geen brokkenpiloot op de heftruck en spreek/schrijf je de Nederlandse taal dan hebben wij een heftruck voor je klaar staan bij jou nieuwe werkgever!

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever, gevestigd nabij Leiden, maakt gezonde voedingsmiddelen en produceert dagelijks dagverse producten. Door de toenemende behoefte aan lekkere en gemakkelijk te bereiden gezonde voeding, blijft dit bedrijf groeiende! Om aan de stijgende vraag te voldoen, investeert onze klant o.a. in mensen.

Interesse?

Is dit dé baan voor jou? Of wil je gewoon wat meer informatie? Mail dan je CV naar jacobkuijt@werktalent.com. Bellen of een WhatsApp sturen mag ook! Dit kan naar 06-33044707

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent