Technische Slijper

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2100,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Wil jij werken in de techniek als full time Slijper bij een internationaal bedrijf dat verschillende soorten snij gereedschappen levert aan industrieën zoals, hout, metaal, verpakkingsindustrie? Dan ben jij geschikt voor de job!

Dit ga je doen

Als Slijper kom je binnen bij een innovatief bedrijf dat de Europese markt voorziet van meerdere soorten slijpgereedschappen. Tijdens jouw werkzaamheden als slijper ga jij samen met jouw collega's aan de slag met het optimaliseren en slijpen van verschillende soorten snij gereedschappen. Jij bent verantwoordelijk voor het bedienen van de vlakslijpmachines, maar dit zijn niet de enige taken die jij mag vervullen binnen de functie. Denk bijvoorbeeld ook aan de volgende werkzaamheden:

• Productie tekeningen lezen;
• Het in- en afstellen van de snijmachines oftewel CNC frezers;
• Snijmachines ombouwen;
• Eventuele storingen oplossen;
• Het slijpen en vervaardigen van snij-gereedschap;

Dit krijg je

• Een bruto salaris van tussen de €2100,- en €2300,- op basis van ervaring en niveau;
Full-time, vaste baan;
• Reiskostenvergoeding rond de €0,17 per km;
• De mogelijkheid om diverse trainingen en cursussen te volgen waardoor je jouw kennis kan verbreden als slijper/machine operator;
• De Vrijheid om binnen de aangegeven kaders op jouw eigen manier te werken;
• Je komt te werken binnen een mooi, gezond en innovatief bedrijf met een mooie toekomst en een uniek product.

Dit ben je

• Woonachtig in de omgeving van; Gouda, Zoetermeer, Waddinxveen, Leiden, Alphen aan den Rijn, Woerden, Rotterdam, Capelle aan den IJssel;
• Je bent in het bezit van eigen vervoer;
• Ervaring of een achtergrond in de metaalbranche/CNC Slijper;
• Voorkeur van een technische opleiding (grote voorkeur metaal);
• Op zoek naar vast werk, een fulltime baan en uitzicht op een vast dienstverband.

Kom jij net van school, of ben jij nog een leerling, ook dan kom je in aanmerking voor deze functie. Het bedrijf biedt jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als slijper of andere functies binnen het bedrijf!

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever levert wereldwijd snij gereedschappen en industriële diensten aan voornamelijk verschillende industrieën. Dit doen zij in de meest uiteenlopende branches zoals de: houtindustrie, papierindustrie, metaalindustrie, rubberindustrie en nog vele ander industrieën. Verder is het een kerngezond bedrijf, die altijd op zoek is naar mensen binnen de metaalindustrie.

Ook kom je terecht in een ambitieus team die elke dag zijn beste beentje voorzet. Het bedrijf heeft momenteel 12 vestigingen en in totaal 850 verschillende werknemers. De vestiging waar jij aan de slag gaat als Slijper zit gevestigd in de omgeving van Rotterdam.

Interesse?

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar elisestalenberg@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 06-13359459.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent