Leerling monteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leerdam
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij klaar voor de vliegende start van jouw carrière en ben je op zoek naar een bedrijf waar jij jezelf verder kan ontwikkelen? Dan hebben wij de baan voor jou!

Dit ga je doen

Als fulltime leerling monteur ga je met ervaren monteurs op pad. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het monteren en plaatsen van luchtkanaalinstallaties op locatie. De locaties waar jij luchtkanalen plaatst en onderhoudt zijn bijvoorbeeld jachten en schepen, kantoorpanden, fabrieken en openbare ruimtes. Soms heb je een langdurig project en de andere keer ben je met een paar dagen alweer ergens anders! Elk project is anders en geen dag is hetzelfde! Natuurlijk krijg jij de tijd om de fijne kneepjes van het vak te leren onder begeleiding van een ervaren monteur of leermeester.

Dit krijg je

Naast een salaris tussen €2.000,- en €2.500,-, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast krijg je ook nog een goede reiskostenvergoeding! Verder kan je het volgende verwachten:

  • Je krijgt de mogelijkheid om je VCA certificaat te behalen.
  • Je hebt uitzicht op een vaste baan met uitzicht op een vast contract.
  • Er zijn mooie doorgroeimogelijkheden. Zo kan je doorgroeien tot zelfstandig monteur of zelfs leidinggevend monteur.

Dit ben je

Het is fijn als je enige ervaring hebt in de bouw of techniek maar dit is geen harde eis. Het belangrijkste is dat je over twee rechterhanden beschikt en een sterke affiniteit met techniek hebt. Op de werkvloer wordt ook op hoogte gewerkt en daarom is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt! Je bent in het bezit van Rijbewijs B en ook is het belangrijk dat je een woonachtig bent in de omgeving Gorinchem.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde partij en een bekende naam in de branche. Zij zijn gevestigd in Gorinchem, en ze opereren in de driehoek Rotterdam, Tiel en Utrecht. Ze produceren installaties van luchtkanalen, zowel van kunststof als luchtkanalen van bijvoorbeeld plaatstaal. Op dit moment werken daar ongeveer 10 vaste montage ploegen. Om verder te kunnen groeien zijn ze nu op zoek naar nieuwe collega's.

Interesse?

WerkTalent verzorgt de werving, de selectie en treedt op als adviseur. Wij voeren samen een eerste gesprek onder het genot van een kop koffie en wanneer de match gemaakt is volgt een tweede gesprek op locatie van de opdrachtgever.

Namens de opdrachtgever en WerkTalent Gorinchem verzorgt Thijs ’t Lam de werving en selectie. Neem contact met hem op via 06-82855763. Reageren kan via thijstlam@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent