Orderpicker dagdienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1800,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een fulltime functie in dagdienst? Salaris tussen 1800-2100. Per direct beschikbaar en eigen vervoer? Woonachtig in de regio Breda, Tilburg, Waalwijk en Den Bosch.

Dit ga je doen

In een gloednieuw magazijn ga je samen met jouw collega's orders picken. Naast het picken van orders ben je ook bezig all round werkzaamheden, inboeken in het systeem, het rijden op een ept en opgeleid kunnen worden tot hef/reachtruck chauffeur. Je pickt orders voor de medische sector, daarbij ga je dus secuur te werk want je wilt het niet op je geweten hebben dat je verkeerde orders doorstuurt naar klanten en zij dus niet hetgeen krijgen wat ze nodig hebben. Buiten het harde werken ben je met gezellige collega's aan het werk waarbij een informele sfeer heerst binnen het bedrijf. Je werkt in dagdienst dus de weekenden heb je lekker vrij. De werktijden liggen tussen 07:00 en 18:00 afhankelijk van waar je staat!

Binnen de organisatie heb je verschillende doorgroeimogelijkheden, heb je de ambitie om ooit teamleider te worden wordt dit zeker gestimuleerd, mensen binnen het bedrijf kennen de organisatie en de cultuur. Dat wordt gewaardeerd als je dat kan overbrengen op je collega's. Maar eerst moet je je bewijzen op de vloer en laten zien wat je kan! Het nieuwe magazijn is makkelijk te bereiken vanuit Breda, Tilburg, Waalwijk en Den Bosch.

Dit krijg je

+ Doorgroeimogelijkheden
+ Informele werksfeer
+Groeiende organisatie
+ Kans op een vaste aanstelling

Dit ben je

  • Bereid om te leren
  • Een harde werker
  • Teamspeler

Hier ga je werken

Je komt te werken in een gloednieuw magazijn voor de medische sector. Binnen deze groeiende organisatie wordt er hard gewerkt om alle goederen op tijd bij de klanten te krijgen. Jij bent de schakel in dit spel en helpt de klant aan een tijdige levering.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je meer weten over het bedrijf, reageer dan direct door op solliciteren te drukken dan neem ik z.s.m contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent