Bouwmedewerker bronbemaling

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2700,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Beschik jij over rijbewijs B, een geldig VCA certificaat en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Wil je een echte ambacht leren door gewoon te doen en is het werken in de buitenlucht echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Een bruto maandsalaris van circa €2680 o.b.v. 40 uur p/w (afhankelijk van ervaring).
Weet jij al wat het werk van een medewerker bronbemaling precies inhoudt? Zo niet, lees dan onderstaande uitleg en solliciteer!

Als medewerker bronbemaling begin je met het assisteren van je collega's. Dit omdat onze opdrachtgever graag zelf het personeel opleidt en simpelweg omdat deze functie niet op school te leren is maar alleen in de praktijk. Je bent de gehele dag bezig met het installeren en onderhouden van de bronbemalingsinstallaties. Deze worden gebruikt om grondwater uit de grond te onttrekken en worden veelal gebruikt op bouwplaatsen. Let op: dit werk wordt gezien als fysiek zeer zwaar! Je bent de hele dag buiten bezig, in de modder, in wind en regen maar uiteraard ook als het zonnetje schijnt en je zorgt dat alle machines blijven lopen. Bij eventuele schade of gebreken zorg jij er met je collega's voor dat een installatie snel weer werkt zodat het werk niet te veel achterloopt. Onze opdrachtgever neemt opdrachten aan door heel het land dus je kan wekelijks of zelfs dagelijks op een andere plek aan het werk zijn. Zo zie je nog eens wat!

Dit krijg je

Voor het zware werk hebben wij jou natuurlijk ook het één en ander te bieden:

 • Een bruto maandsalaris van circa €2680 o.b.v. 40 uur per week (afhankelijk van ervaring);
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer enkele reis (vanaf 10 km);
 • Wekelijkse verloning;
 • Vast werk (fulltime) bij onze opdrachtgever in dienst;
 • (Interne) opleidingen tot monteur bronbemalingen, c-chauffeur en dergelijke.

Dit ben je

Voor de functie van medewerker bronbemaling zijn wij op zoek naar iemand die in ieder geval:

 • Affiniteit heeft met de bouw en/of grondwerk;
 • Beschikt over rijbewijs B;
 • In het bezit is van eigen vervoer (auto of brommer/scooter);
 • Beschikt over een geldig VCA certificaat;
 • Fysiek sterk is en dolgraag aan de slag wilt;
 • Graag buiten werkt, in zowel de zomer als de winter.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van bemalingsinstallaties om zo de grond op o.a. bouwterreinen te onttrekken van (grond)water. Binnen het bedrijf werken ongeveer 15 a 20 werknemers welke er over het algemeen al enige tijd werkzaam zijn. Vanuit de startlocatie van de opdrachtgever verricht je werkzaamheden in een straal van 60 a 100 km. Hierbij kun je denken aan de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Amsterdam en Utrecht.

Interesse?

Ben jij dé medewerker bronbemaling? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Op basis van jouw cv en je motivatie zullen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek bij ons op de vestiging. Heb je vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar rotterdam@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent