Heftruckchauffeur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Helmond
Salaris € 2050,- tot € 2150,- per maand
Direct naar:
Ben jij vaak te vinden in verschillende bouwmarkten? Dan ga jij je hier helemaal thuis voelen! In deze full time functie als heftruckchauffeur (overdag) kom jij namelijk te werken bij de marktleider op gebied van hout in Nederland.

Dit ga je doen

Dit is wat je gaat doen:
In deze functie ben jij een belangrijke schakel in het magazijn. Je rijdt voornamelijk op de heftruck, je laadt en lost goederen en zorgt dat ze op de juiste plek komen te staan om zo het proces van je collega's makkelijker te maken.
 • Het lossen van goederen die afkomstig zijn van de leveranciers
 • Het verzamelen van goederen aan de hand van binnenkomende orders van klanten
 • Het netjes houden van zowel het magazijn als het buitenterrein
  Soms kan het zijn dat je bijspringt bij je collega's van een andere afdeling om daar werk uit handen te nemen.

Dit krijg je

Jij mag het volgende verwachten:
Wanneer jij de juiste kandidaat bent om deze functie in te vullen, dan mag jij rekenen op het volgende:
 • Een fulltime vaste baan als heftruckchauffeur in de regio Eindhoven, Helmond
 • Een mooi salaris van €2.000 - €2.200 bruto per maand
 • Een leuke baan in een gezellig informeel team!
 • Een gezellige werksfeer waar hard gewerkt wordt
 • Een vergoeding voor je reiskosten

Dit ben je

Wij zijn op zoek naar de volgende kandidaten:
Herken jij je in deze onderstaande punten? Dan ben jij wie we zoeken;
 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over een geldig Nederlands heftruckcertificaat
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, in woord en geschrift
  En daarbij is het belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken maar ook goed in teamverband!

Hier ga je werken

Dit bedrijf ambieert de sterkst vernieuwende totaalaanbieder te zijn van mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen, in de segmenten woningbouw en utiliteitsbouw. Ze zijn oprecht gedreven door duurzame samenwerking met alle schakels in de keten, gericht op continu verbeteren in het belang van gebruikers. De producten zijn binnendeur-kozijncombinaties, die ze zelf monteren in gebouwen, vlak vóór de oplevering. Ze hebben daarnaast veel unieke serviceconcepten, om alle schakels in de bouwketen te ontzorgen.

In de drie moderne fabrieken wordt fors geïnvesteerd in verduurzaming en innovatie van onze producten. Niet alleen wat betreft levensduur en milieuvriendelijkheid maar ook binnen het productieproces speelt duurzaamheid een grote rol. De oplossingen van Berkvens passen perfect binnen de filosofie van duurzaam bouwen.

Deze organisatie is een modern en middelgroot bedrijf, dat binnendeursystemen ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt, produceert en monteert. Zij zijn gevestigd in de regio Eindhoven, Venlo, Helmond en Weert.

Collega’s hebben veel invloed op de werkzaamheden via deelname aan focusoverleg aan verbeterborden. Echte vakmensen die trots zijn op hun werk. Dat vakmanschap ondersteunen ze graag, onder andere met een groot en modern machinepark. En ze horen graag jouw ideeën over bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden of verbeteringen op het gebied van werktuigbouwkunde.
Je krijgt bij hun de ruimte om te laten zien wat je kunt en tegelijk mag je rekenen op duidelijke richtlijnen, opleidingsmogelijkheden, een doordachte planning en oog voor balans tussen privé en werk. Dat bieden ze al hun 450 medewerkers. En misschien jou binnenkort ook!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Heftruckchauffeur in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Lees jij dit nou en weet je zeker dat jij dé man of vrouw bent voor deze rol?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent