Logistiek- magazijnmedewerker dagdienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Bladel
Salaris € 1950,- tot € 2150,- per maand
Direct naar:
Heb jij zin om in een hardwerkend team van aanpakkers dagelijks samen te zorgen voor een spik en span magazijn? Laden, lossen, sorteren, stickeren niks is jullie te gek! Leuk team, heel leuk bedrijf en gezellige werksfeer!

Dit ga je doen

Binnen deze fulltime functie als logistiek medewerker/ expeditiemedewerker verricht je allround werkzaamheden in het magazijn/ distributiecentrum. Je werkt vaak elke dag met hetzelfde team. Dat betekent dat je samen dus ook van alles doet (allround). Jullie zijn als team veel bezig met het laden en lossen van vrachtwagens, het ompakken en stickeren van dozen en het magazijn inruimen en netjes houden.

Het is een afwisselde functie waarin jij je geen moment hoeft te vervelen. Je takenpakket bestaat onder andere uit:
 • Verwerken van inkomende goederen
 • Voorraadbeheer
 • Ompakken en stickeren van dozen
 • Verzendklaar maken van goederen
 • Zorgen voor een opgeruimd magazijn
 • Besturen van heftruck of reachtruck (dit kun je later leren)
De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 - 18.00 uur.

Dit krijg je

Als jij ook positief bent na het eerste gesprek en jij mag starten als allround magazijnmedewerker, dan kun jij het volgende verwachten:
 • Een salaris tussen de € 1.950- € 2.150 bruto per maand
 • Full time vaste functie bij een groeiend bedrijf (binnen een jaar gaat het magazijn verdubbelen)
 • Je werkt in een team van 8 gemotiveerde en leuke, jonge collega’s
 • Betrokken werkgever: gezamenlijk lunchen en diverse personeelsuitjes
 • Een contract met uitzicht op onbepaalde tijd

Dit ben je

Uiteraard ben jij iemand die graag het werk aanpakt. Je werkt graag in een team, maar vind het ook wel lekker om zelfstandig te werken. Daarnaast ben/ heb jij:
 • Je kan goed in teamverband werken, maar staat ook alleen je mannetje
 • Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal of Engelse taal
 • Woonachtig in de regio Eindhoven, Hapert, Bladel

Hier ga je werken

Dit bedrijf is een toonaangevende internationale leverancier van hoogwaardige onderdelen voor motorkoeling en airconditioning en opereert met 7 Europese locaties in Nederland, Denemarken, Engeland, Frankrijk, Polen, Italië en Moskou met een commercieel kantoor.
Via deze nationale distributiecentra en magazijnen, strategisch gelegen nabij de belangrijkste markt, bieden zij efficiënte lokale diensten aan alle klanten.
Het hoofdkantoor en centraal magazijn is gevestigd in Hapert, Nederland en bedient de Benelux en exportklanten op de best mogelijke manier.

Dit bedrijf, met meer dan 50 jaar ervaring, biedt het breedste en meest up-to-date assortiment dat een totale marktdekking kan garanderen. Het assortiment omvat producten voor personenauto's, vrachtwagens, bussen en totaaloplossingen voor industrie en landbouw.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1963 heeft het bedrijf er voortdurend naar gestreefd een waardevolle partner te zijn op de automotive markt. Gedurende jaren van voortdurende en intense ontwikkeling hebben ze ervoor gezorgd dat het een erkend merk is, dat het vertrouwen van klanten wint als een betrouwbare leverancier en een zeer concurrerend aanbod van thermische systeemcomponenten voor de automobielsector.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar Logistiek- magazijnmedewerkers in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Lees jij dit, ben je op zoek naar vast werk en denk je 'Hé, dáár heb ik zin in!'?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent