Productie 2-ploegen

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Helmond
Salaris € 2000,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Heb jij zin in een stabiele baan 2-ploegen in de productie om lekker je handen uit de mouwen te steken? En heb je iets met hout?Ervaring niet nodig. Een goede houding, enthousiasme en enig technisch inzicht wel! Wij hebben productiewerk voor jou!

Dit ga je doen

Dit is wat je gaat doen:
Een productiemedewerker is iemand die assisterende en uitvoerende taken verricht in een productieproces, bijvoorbeeld in een fabriek. Vaak gebeurt dit in ploegendienst. Afhankelijk van de branche of sector waarin je werkt, kan de aard van zijn werkzaamheden variëren. Je kunt bijvoorbeeld:
 • Instellen, controleren en bedienen van machines
 • Aan de lopende band staan
 • Of in een magazijn werken (magazijnmedewerker)
  Als productiemedewerker bij onze opdrachtgevers speel je een belangrijke rol in het hele productieproces.
  Je hebt assisterende en uitvoerende taken die bijdragen tot het maken of het bewerken van een product.
  Dit doe je volgens specificaties, binnen de gestelde tijden en in de juiste hoeveelheden. En om de kwaliteit te waarborgen voer je tussentijdse kwaliteitscontroles uit.
  Jouw werk doet er dus echt toe!
Naast bovenstaande taken die je kunt hebben, kunnen dit ook voorkomende werkzaamheden zijn:
 • Inpakken van goederen (inpakker of orderpicker)
 • Verzamelen van onderdelen van een bestelling
 • Aanvullen van voorraden
 • Scheiden en opruimen van afval
 • Schoonmaken van machines en/of opruimen van de werkplek
Bij dit bedrijf voer jij in deze functie in 2-ploegen alle voorkomende productiewerkzaamheden uit aan de assemblagelijn. Er wordt dus verwacht dat je fysiek in orde bent.

Dit krijg je

Dit mag je verwachten:
Bij dit bedrijf kun jij voor langere tijd aan het werk en dat is juist ook wat het bedrijf zelf wil. Je kunt iets opbouwen om vervolgens stapjes te maken.
Daarnaast mag je op het volgende rekenen:
 • Uiteraard een prima salaris tussen €2.000 en €2.300 bruto per maand
 • Een contract met een fulltime baan van 39u met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Ploegentoeslag
 • Vast werk voor lange termijn

Dit ben je

Wie ben jij?
Om een goede indruk te maken in deze baan, beschik je over een actieve houding en een enthousiaste instelling. Je bent iemand die het werk ziet en graag aanpakt!
Verder vinden we het volgende belangrijk:
 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven, Helmond, Weert, Someren of Asten
 • Je spreekt goed Nederlands en begrijpt dit ook
 • Je bent beschikbaar in 2-ploegen
 • Een flexibele instelling
 • Je werkt nauwkeurig

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een modern en middelgroot bedrijf, dat binnendeursystemen ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt, produceert en monteert.
Zij zijn gevestigd in de regio Eindhoven.

Dit bedrijf ambieert de sterkst vernieuwende totaalaanbieder te zijn van mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen, in de segmenten woningbouw en utiliteitsbouw. Ze zijn oprecht gedreven door duurzame samenwerking met alle schakels in de keten, gericht op continu verbeteren in het belang van gebruikers. De producten zijn binnendeur-kozijncombinaties, die ze zelf monteren in gebouwen, vlak vóór de oplevering. Ze hebben daarnaast veel unieke serviceconcepten, om alle schakels in de bouwketen te ontzorgen. In de drie moderne fabrieken wordt fors geïnvesteerd in verduurzaming en innovatie van hun producten. Niet alleen wat betreft levensduur en milieuvriendelijkheid maar ook binnen het productieproces speelt duurzaamheid een grote rol.

Collega’s hebben veel invloed op de werkzaamheden via deelname aan focusoverleg aan verbeterborden. Echte vakmensen die trots zijn op hun werk. Dat vakmanschap ondersteunen ze graag, onder andere met een groot en modern machinepark. En ze horen graag jouw ideeën over bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden of verbeteringen op het gebied van werktuigbouwkunde.
Je krijgt bij hun de ruimte om te laten zien wat je kunt en tegelijk mag je rekenen op duidelijke richtlijnen, opleidingsmogelijkheden, een doordachte planning en oog voor balans tussen privé en werk. Dat bieden ze al hun 450 medewerkers. En misschien jou binnenkort ook!

Net als jij professioneel, loyaal en betrokken!
Dit bedrijf heeft persoonlijke aandacht voor de collega’s. Ze ontwikkelden bijvoorbeeld een uitgebreid introductieprogramma. Er zijn heel wat opleidingsmogelijkheden en ze zien kansen om een goede balans tussen privé en werk te houden. Dat bieden ze al hun 450 medewerkers. En misschien jou binnenkort ook!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar Productiemedewerkers (full time) in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functies en organisaties. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij onze opdrachtgever, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Lees jij dit nou en denk je 'Hout en ik horen bij elkaar!'?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent