Medewerker technisch sales support

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Spijkenisse
Salaris € 2500,- tot € 3350,- per maand
Direct naar:
Weet jij alles van (onder)vloeren en raamdecoraties? Vind jij het leuk om salesgericht bezig te zijn? Beschik je over rijbewijs B? Solliciteer dan snel op deze uitdagende functie!

Dit ga je doen

Als medewerker technisch sales support zorg jij er voor dat alle showrooms er perfect uitzien met de juiste spullen en dat deze helemaal up to date zijn. Daarnaast kan jij met jouw enthousiasme klanten vertellen over nieuwe collecties en houd je alle marketingmaterialen bij. Jij bent dus verantwoordelijk voor de uitstraling van verschillende merken (Quick-Step, mFlor en Beautifloor). Zijn er nieuwe collecties? Dan ga jij langs de klanten in verschillende regio’s, bespreek je de nieuwe collectie en zorg je er voor dat de klant het nieuwe marketingmateriaal op de juiste manier in kan zetten. Dit doe je mede door de displays en handwaaiers nauwkeurig te bekijken en hier neem je de klant in mee door tips te geven om zo veel als mogelijk uit het merk te halen.

Maar hier stoppen jouw verantwoordelijkheden nog niet! Jij bent ook van belang in de aftersales. Je gaat op servicebezoeken bij consumenten voor de raamdecoratie en mocht er een klacht zijn dan probeer je de oorzaak te achterhalen door een (onder)vloer inspectie. Ook vind je het leuk om trainingen te organiseren en begeleiden van leveranciers bij de filialen waardoor alle medewerkers helemaal worden meegenomen in de nieuwe ontwikkelingen en producten en hier ook uiteindelijk gedegen kennis over hebben. Tot slot ondersteun je leveranciers met promotionele acties bij klanten.

Dit krijg je

Deze fulltime functie is dus een hele mooie combinatie tussen een stukje techniek en een stukje sales. Daarnaast kan de opdrachtgever je het volgende bieden:

• Een salaris van €2500 - €3350 op basis van 39 uur per week en ervaring;
• Een auto van de zaak;
• 25 vakantiedagen en 6 ATV dagen op jaarbasis;
• Een gunstige pensioenregeling;
• Een winstregeling;
• Leuke kortingen op alle producten;
• Een informele werksfeer met leuke collega’s.

Dit ben je

Buiten het feit dat je communicatief sterk bent, nauwkeurig en gedreven voldoe je ook aan onderstaande eisen:

• Je hebt technische kennis van diverse (onder)vloeren, raamdecoratie en horren;
• Je hebt aantoonbare ervaring in de vloerenbranche;
• Je hebt ervaring met, en kennis van de installatie van verschillende vloeren;
• Je hebt enige verkoopervaring;
• Je bent in het bezit van een B-rijbewijs;
• Toppende kopse kanten en (druk)delaminatie? Jij weet direct wat dit betekent!

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een landelijke groothandel voor de woning/projectinrichter en parketteur. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment, een optimale service en onderscheiden zich hiermee van andere spelers op de markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam maar in totaal beschikken zij over 11 filialen.

Interesse?

Ben jij de technisch ingestelde sales support medewerker die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar rotterdam@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent