Installatiemonteur | Loodgieter

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2900,- tot € 3400,- per maand
Direct naar:
Wij zoeken een gemotiveerde en sociale installatiemonteur met een aantal jaren werkervaring in de CV-, water- en gasinstallaties. Je werkt graag zelfstandig op locatie, kan met verantwoordelijkheid omgaan en hebt feeling met het luxe woningsegment.

Dit ga je doen

Als installatiemonteur ben je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van verschillende soorten installaties. Bijvoorbeeld installaties voor gas, centrale verwarming en water. Maar ook van airco's en warmte-terugwin-installaties.

Vanwege groei van dit mooie familiebedrijf in de regio Eindhoven, Den Bosch, Tilburg zoeken we naar uitbreiding van het aantal Installatiemonteurs.

In deze fulltime functie vertrek je dagelijks vanaf huis direct naar jouw eigen projecten op locatie. Dit zijn geen grote, meerjarige projecten maar betreft korte(re) projecten in de kleinschaligere luxe woningbouw en kantoren.

Je werkt van maandag t/m vrijdag vanaf 7u30 tot ca. 16u30 (aanwezig op locatie 7u15). Je werk zal voor 90% bestaan uit werken op locatie.
Met een super luxe en compleet uitgeruste werkbus tot jouw beschikking, bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit:
 • Het aanleggen en vervangen van waterinstallaties
 • Het aanleggen en vervangen van gasinstallaties
 • Het aanleggen en vervangen van CV-installaties
 •  Het aanleggen en vervangen van rioleringen
 • Dak werkzaamheden
Het is een daarnaast een voordeel als je overweg kunt met een iPad/ iPhone.

Dit krijg je

Wij bieden jou een zelfstandige voltijd baan aan als Monteur (buitendienst) in een informeel en wat kleiner bedrijf, wat high end (luxeren) installaties uitvoert. Werken in een toekomstgerichte werkomgeving met moderne, vooruitstrevende technieken en gereedschappen.
Je groeit in de functie mee met het bedrijf d.m.v. het volgen van opleidingen en trainingen, welke je aangeboden worden.

Wanneer je bij dit goedlopende bedrijf met gezellige en hardwerkende collega's aan de slag gaat, mag je ook het volgende verwachten:
 • Een erg mooi salaris tussen de €2.900 en €3.400 bruto per maand
 • Een contract met uitzicht op vast werk/ onbepaalde tijd
 • Je komt te werken bij een wat kleiner bedrijf met 12 gezellige collega's en waar iedereen makkelijk met elkaar omgaat
 • Je krijgt een eigen volledig ingerichte luxe werkbus mee naar huis, met moderne en goede gereedschappen
 • Een afwisselende buitendienst-functie bij een goedlopend bedrijf
 • Indien je nog niet over een VCA-certificaat beschikt, kun je deze via ons behalen

Dit ben je

Om succesvol te zijn in deze functie in de installatietechniek ben je uiteraard resultaatgericht en stressbestendig. Je bent gewend om zelfstandig goed werk af te leveren, contact met klanten te hebben en kunt met verantwoordelijkheid om te gaan.
Verder vragen we:
 • Een afgeronde monteursopleiding/ technische opleiding/ Werktuigbouwkunde.
 • Je bent representatief en communicatief vaardig.
 • Je beschikt over een VCA basis certificaat of bent bereid dit te behalen.
 • Je bent in het bezit B en E rijbewijs.
 • Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal vloeiend.

Hier ga je werken

De missie van dit bedrijf is om een bijdrage te leveren aan de maximale veiligheid en duurzaamheid. Een win-winsituatie waar iedereen baat bij heeft.
De monteurs zijn echt het visitekaartje van het bedrijf. Ze zijn stuk voor stuk klantgericht, vakkundig, nauwkeurig en dienen een net en beleefd voorkomen te hebben.

Afspraak is afspraak en het werk is altijd op de overeengekomen tijd klaar, naar de wensen van de klant. Ook werkt iedereen in het team strikt volgens de allerlaatste regelgeving.

Dit maakt dit bedrijf uniek:
Duurzaamheid, toekomstgerichtheid, veiligheid en milieu zijn waarden die bij hun hoog in het vaandel staan. Deze waarden voeren zij dan ook zoveel mogelijk door in de gehele bedrijfsvoering.
Toekomst-gerichtheid:
Alle bestelwagens in het jonge wagenpark zijn daarbij uitgerust met BlueEFFICIENCY technologieën. Deze innovatieve, intelligent gecombineerde maatregelen verlagen het verbruik en de kosten en sparen daarbij ook het milieu.
Veiligheid:
Uiteraard nemen zij deze waarden eveneens erg serieus. De veiligheid van de monteurs en van hun opdrachtgevers is gegarandeerd gewaarborgd door de VCA certificering.
Zowel het bedrijf als de collega's zijn voorzien van een VOG.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een full time Installatiemonteur in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functies en organisaties. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je de gehele procedure.

Kun je niet wachten om te starten voor deze werkgever?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent