Chauffeur vrachtwagen CE 40u

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Veldhoven
Salaris € 2300,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Vind jij het fantastisch om met een nieuwe bakwagen/ bus te rijden? Om te pendelen tussen verschillende locaties in Eindhoven en soms ook andere binnenlandse ritten? Wij zoeken ervaren en zelfstandige chauffeurs CE + code 95, heftruck en EPT!

Dit ga je doen

In deze job als chauffeur werk je van maandag t/m vrijdag. Wanneer alle productie en logistieke taken gedaan zijn, de vrachtwagen is geladen, pendel jij tussen verschillende locaties in Eindhoven en Nederland om te laden en lossen.
Om deze spullen te laden en lossen, beschik je over een EPT- en heftruckcertificaat.

Je rijdt zowel in een busje/ bakwagen als in een trekker mét oplegger.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 13u00 tot 22u00.
Om de week werk je ook op zaterdag of zondag van 9u00 tot 15u00. Hiervoor ontvang je uiteraard een mooie toeslag!

Dit krijg je

Wanneer jij mag starten in deze leuke en afwisselende functie binnen een snelgroeiend bedrijf in de regio Eindhoven, mag je het volgende van ons verwachten:
  • Een mooi salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen €2.300 en €2.600 bruto per maand
  • Een zelfstandige full time job
  • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd/ vast werk
  • Reiskostenvergoeding (va. 10km enkele reis)

Dit ben je

Uiteraard werk je graag zelfstandig en kun je dat ook goed. Verder ben jij of heb jij:
  • Een vrachtwagen CE rijbewijs + code 95 (must)
  • EPT- en heftruckcertificaat
  • Je werkt nauwkeurig en hebt een nuchtere en proactieve instelling
  • Spreekt en begrijpt de Nederlandse taal goed
  • Woonachtig in de regio Tilburg, Den Bosch, Helmond, Veldhoven

Hier ga je werken

Dit bedrijf behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production;
• Cleanroom Solutions;
• Projects (ontwikkeling);
• Logistics Services.

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Daarnaast hebben een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al de professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar Chauffeurs in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Kun jij deze baan goed combineren met privé of een andere baan en lijkt je dit wel wat?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent