Installatiemonteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oss
Salaris € 2300,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Samen met het team binnen jouw regio bedien je klanten in verschillende sectoren. Denk hierbij aan: winkels, kantoorpanden, zorginstellingen of ziekenhuizen.

Dit ga je doen

Op basis van kleine projecten, ga je langs klanten om automatische deuren te installeren. Door middel van de opdracht op je tablet, weet jij precies wat de wensen van de klant zijn. Daarnaast adviseer je de klant over de aanvullende mogelijkheden zoals het onderhoud etc. Dit alles doe jij samen met een leuk team waarbij iedereen voor elkaar klaar staat.

Dit krijg je

Naast een salaris tussen €2300 en €2800, afhankelijk van kennis en kunde. Ontvang je een tablet, telefoon en een bus voorzien van eigen gereedschap en materialen. Je fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband biedt mogelijkheden om opleidingen te volgen en jezelf steeds verder te ontwikkelen. Tot slot, behoor je tot een leuk team met een gezellige sfeer. Een vrijdagmiddag borrel is niets vreemds binnen deze organisatie.

Dit ben je

MBO denk- en werkniveau met ervaring in elektrotechniek of installatietechniek is belangrijk voor de functie. Daarnaast ben je klant- en servicegericht en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen materialen, gereedschappen en het resultaat wat je met je team oplevert. Daarnaast ben je woonachtig in Den Bosch of in de regio zoals: Zaltbommel, Waalwijk of Oss.

Hier ga je werken

Als onderdeel van een internationale groep, maakt onze opdrachtgever automatische deuren en poorten naar wens van de klant. Op deze manier willen zij de klant het gevoel van veiligheid bieden en ontzorgen in de dagelijkse handelingen. Door de productie deels automatisch en deels handmatig uit te voeren kunnen zij het juiste maatwerk leveren.

Interesse?

Zie jij deze vacature en denk jij? Dit is iets voor mij? Solliciteer dan snel!

Werving loopt via uitzendbureau WerkTalent, net als het eerste kennismakingsgesprek. Dit doen we door kopje koffie te drinken op onze vestiging. Match jij met de vacature? Dan gaan we je voorstellen en na rectie van de opdrachtgever plannen we een gesprek voor jullie in. Wij zorgen dat je weet hoe laat, waar en met wie je een gesprek hebt.

Is het gesprek goed verlopen en mag je starten? Gefeliciteerd! WerkTalent zal ervoor zorgen dat er contracten gemaakt worden zodat dit allemaal geregeld is.

Heb je nog vragen? Bel of app naar 06-82467899 of mail naar: jamiedekreij@werktalent.com

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent