Machineoperator (m/v) | 2-ploegendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Ammerzoden
Salaris € 2300,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Bij een bedrijf werken waar ze het volledige proces zelf in beheer hebben? Samenwerken in een team met ongeveer 10 collega's? Dat kan hier!

Dit ga je doen

Samen met de ploeg ben je verantwoordelijk voor het bedienen, in- en ombouwen van machines en de controle van eindproducten. Daarnaast zorg je dat er voldoende toe- en afvoer is en reageren jullie op eventuele storingen.

Dit krijg je

  • Salaris tussen €2300,- en €2800,- inclusief ploegentoeslag
  • Reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid tot doorgroeien d.m.v. opleidingen
  • Vaste baan in fulltime dienstverband, na 3 maanden kun je in dienst bij de opdrachtgever

Dit ben je

Jij hebt ervaring in een productieomgeving en het bedienen van machines. Ook ben je productief, leergierig en heb je voldoende technische kennis om storingen op te lossen.

Tot slot ben je woonachtig in de omgeving Velddriel, zoals: Wijk en Aalburg, Zaltbommel, Waalwijk of Ammerzoden

Hier ga je werken

Dit prettige, mooie bedrijf heeft zijn volledig proces in eigen beheer. Door verschillende locaties binnen Velddriel, kan er makkelijk geschakeld worden. Zo zullen je werkzaamheden dan ook nooit saai zijn! Van a tot z worden de producten daar geproduceerd, verpakt en verstuurd. Jij komt in een internationaal georiënteerd bedrijf te werken. Dus zelfs op vakantie kun je de producten tegenkomen!

Interesse?

Zie jij deze vacature en denk jij? Dit is iets voor mij? Bel mij dan snel op.

De werving gaat via het uitzendbureau WerkTalent, dit betekent dat jij eerst bij ons op de vestiging langs komt of we online contact hebben om kennis te maken. Is de vacature wat jij zoekt en denken wij dat er een match is? Dan ga jij voorgesteld worden bij onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever zal dan zo snel als mogelijk reageren of ze je willen uitnodigen voor een kennismaking.

WerkTalent zal voor jou de gesprekken inplannen en zorgt dat jij weet waar ze je verwachten en naar wie je mag vragen. Is het gesprek goed gegaan en mag jij beginnen bij je nieuwe werkgever? Gefeliciteerd! WerkTalent zal ervoor zorgen dat er contracten gemaakt worden zodat dit allemaal geregeld is. Krijg jij rechtstreeks een contract bij de opdrachtgever? Dan mag je bij de opdrachtgever langs om je contract te tekenen.

WerkTalent is altijd bereikbaar om jou te helpen bij vragen of om jou aan een leuke baan te helpen!

Bellen of appen kan naar 06-82467899 of mail naar: jamiedekreij@werktalent.com

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent