Junior Accountmanager

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 1950,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij gek van geluidspeakers, playstations of andere gadgets? En zou jij dit enthousiasme willen overdragen aan klanten in een functie als junior accountmanager? Scroll dan snel naar beneden voor meer info!

Dit ga je doen

Als echte salestijger check jij 's morgens thuis onder het genot van een bak koffie jouw agenda. Wat staat er vandaag op de planning? De agenda is jouw beste vriend aangezien elke dag weer anders is. Oké, met jouw sleutels/portemonnee/telefoon op zak stap jij in jouw lease auto onderweg naar jouw (potentiële) klanten. Vandaag heb je twee bezoeken staan bij potentiële klanten en een evaluatie bij een bestaande klant. De gesprekken bij de nieuwe bedrijven zijn goed gegaan! Je hebt een fijn gesprek gehad en hebt hen een goede indruk gegeven van wat jij te bieden hebt. De evaluatie ging ook top, je kreeg namelijk een dikke 8 als waardering! Je voert in de auto nog wat belletjes met collega's en rond 17.00 kom je thuis weer aan. Wat een lekkere dag was het weer, nu al zin in morgen!

Dit zou zomaar een dag uit jouw werkweek kunnen zijn! Als junior accountmanager ben jij 4 dagen in de week op pad en één dag in de week werk je op kantoor. Die ene dag op kantoor is heerlijk, je ziet namelijk jouw collega's weer en je kan de succesvolle week administreren! Jij bent dé schakel tussen de organisatie en jouw klanten. Uiteraard zien niet alle werkdagen eruit als bovenstaande, er zitten ook dagen tussen waarin je tegenslagen krijgt te verwerken. Maar daar laat jij je niet door tegenhouden! Met tegenslagen of geïrriteerde klanten weet jij wel om te gaan en dat brengt jou dan ook niet van de wijs. Hieronder een aantal werkzaamheden op een rijtje:

 • Een goede relatie opbouwen én onderhouden met jouw klanten
 • Actief meedenken over het assortiment bij jouw klanten met uitbreiding van het assortiment als resultaat
 • Nieuwe merken en producten introduceren
 • Afspraken maken en controleren over schapruimte

Dit krijg je

Bij deze werkgever krijg je niet alleen een super toffe baan, maar ook de kans om te investeren in jouw toekomst! Wanneer je net jouw opleiding hebt afgerond krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en het vak te leren. Vallen en opstaan hoort hier uiteraard bij en daar krijg je dan ook zeker de ruimte voor. Jij komt hier niet elke dag naar het werk omdat het móet maar omdat jij het WILT! Dit klinkt natuurlijk geweldig maar ik hoor je al denken 'en wat zijn de arbeidsvoorwaarden dan?'. Deze zijn als volgt:

 • Salaris tussen de €1900 - €2500, afhankelijk van ervaring en opleiding
 • Mooie fulltime functie in een jong en gedreven team
 • Laptop, telefoon en auto van de zaak
 • Direct op contract van de werkgever, in eerste instantie tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een mooie bonusregeling en doorgroeimogelijkheden

Dit ben je

 • MBO+ / HBO opleiding, liefste in commerciële richting (bijvoorbeeld marketing)
 • Affiniteit met consumenten elektronica/gadgets
 • Goede commerciële, overtuigende vaardigheden
 • Jij bent een stralende persoonlijkheid en hebt een gunfactor
 • Werkdruk is geen probleem voor jou, net als tegenslagen!
 • Woonachtig in de regio Nijmegen, Arnhem of Den Bosch

Hier ga je werken

De opdrachtgever is een van de toonaangevende leveranciers van o.a. consumentenelektronica, games en gadgets. Dit ambitieuze bedrijf werkt graag met collega's die nét zo ambitieus zijn. Er is voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei, dit vindt de opdrachtgever dan ook erg belangrijk. Samen met een jong en divers team wordt er keihard gewerkt om te knallen.

Interesse?

Graag kom ik met jou in gesprek! is dit volledig iets voor jou? of zijn er nog bepaalde dingen waar je over twijfelt? Geen enkel probleem, ook dan kunnen wij samen een gesprek in plannen om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Voor vragen kan jij mij appen/bellen/mailen op 0630308961 en bradleyvanhaaren@werktalent.com

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent