Operations Manager

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 3500,- tot € 4900,- per maand
Direct naar:
Vind je het leuk om mensen te enthousiasmeren en te motiveren? Kan jij verschillende balletjes hoog houden?

Dit ga je doen

Jij als Operations Manager motiveert en enthousiasmeert de mensen uit je team om de doelen te realiseren. Hierbij staan klanttevredenheid, persoonlijke ontwikkeling en veiligheid altijd centraal. Je overziet de projectbudgetten en KPI's en stuurt bij waar het nodig is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de forecast, planning en bezetting van het team. Met je team maak je duidelijke afspraken over veiligheid en kwaliteit van de producten en de werkwijzen. Je bent altijd op zoek naar verbetering ten aanzien van de producten, productie en processen. Verder draag je zorg voor de naleving van certificeringen en ondersteun je bijvoorbeeld bij grootschalige projecten en inkoopafspraken.

Dit krijg je

Wij bieden jou het volgende:
  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Een fulltime, vaste baan waarbij je direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
  • Laptop, telefoon en leaseauto van de zaak;
  • Ruime ontwikkelings- en trainingsmogelijkheden;
  • Regelmatig worden er leuke uitjes en gezellige borrels georganiseerd.

Dit ben je

Wij vragen het volgende:
  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding, het liefst richting werktuigbouwkunde, bouwkunde of technische bedrijfskunde;
  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen een relevante functie;
  • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent ondernemend, assertief, enthousiast, analystisch en klant- en resultaatgericht.

Hier ga je werken

De organisatie waar jij komt te werken is een productiebedrijf en kennisorganisatie, gelegen langs de A15 in Gorinchem, makkelijk te bereiken uit Utrecht, Breda en Den Bosch. Zij bieden de meest innovatieve, hoogwaardige en duurzame totaaloplossingen op het gebied van geluidsbeheersing, deuren en gevels. Hun doel is een veilige, gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren door iedere vorm van geluidsoverlast te reduceren en gewenst geluid tot een beleving te maken. Zij ontwikkelen, produceren, leveren en monteren hoogwaardige technische deuren. Hierbij kun je denken aan geluidsisolerende deuren, maar ook aan kogelwerende, brandwerende, trafo- en tunneldeuren. Naast deuren ontwikkelen en leveren zij ook roosters en roosterpuien.

Interesse?

Onze klant heeft de zoektocht naar hun Operations Manager uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op de vestiging, in het centrum van Gorinchem. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

Mochten wij beide een klik zien met onze opdrachtgever stellen wij jou met veel plezier voor aan onze contactpersoon, deze gaat dan ook graag een gesprek aan en na een eventueel tweede gesprek ondersteunen wij jou graag bij de onderhandelingen.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken of wil je direct solliciteren? Bel of app dan naar: 06-41277513 of mail naar bartschobben@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent