Shovelmachinist

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 2500,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Hou jij van lekker sjoffelen? En heb jij ook ervaring als Shovelmachinist? Dan mach(in)eer door deze vacature heen en solliciteer!

Dit ga je doen

Als Shovelmachinist ben jij verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de processen. Als chauffeur houdt jij je o.a. bezig met:

  • Tijdig bijvullen van voorraadbunkers
  • Opslag van grondstoffen
  • Samenstellen en mengen van halffabricaten en eindproducten
  • Tijdig vullen van de voorraadbunkers en doseerbunkers
  • Laden van vrachtwagens met de juiste grondstoffen of eindproducten
Geen zin in rare werktijden? Helemaal prima! Dit werk is namelijk gewoon lekker in dagdienst. In het vroege voorjaar komt het wel nog eens voor dat de dagen wat langer zijn i.v.m. drukte. Dan kan ik werkdag tussen 7.00 - 19.00 uur plaatsvinden.

Dit krijg je

Aan de slag als Shovelmachinist bij onze super betrokken opdrachtgever? Dan krijg jij:

  • Salaris tussen de €2.500 - €2.800 bruto per maand, afhankelijk van ervaring
  • Fulltime vast werk voor lange tijd
  • Leuke functie in dagdienst
  • Ruimte voor groei in functie, verantwoordelijkheden en/of werkzaamheden

Dit ben je

Jij bent bekend met het werk als Shovelmachinist of hebt ervaring in de agrarische sector. In het bezit van een shovelcertificaat, perfect! Geen certificaat maar wel eerder als Shovelmachinist gewerkt? Dit is geen probleem, ook dan ben je van harte welkom!
Verder ben jij woonachtig in de omgeving van Nijmegen, Den Bosch of Wageningen.

Hier ga je werken

Als leverancier van substrates is onze opdrachtgever een grote speler op de wereldmarkt. Er wordt geleverd aan zowel professionele kwekers en telers én rechtstreeks aan de consument. Gezien de gezonde groei van het bedrijf, investeren zij ook graag in hun eigen mensen. Dus heb jij de drive om jezelf te ontwikkelen? Dan is dit het perfecte bedrijf voor jou! De opdrachtgever hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en hebben als doel dat medewerkers met plezier presteren! Een goede sfeer en samenwerking staan bij hen hoog in het vaandel wat maakt dat collega’s iets voor elkaar over hebben.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent