Orderpicker | dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Ammerzoden
Salaris € 1800,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Is inpakken, verzamelen van orders, pakbonnen verwerken en dat allemaal met een leuk, klein team iets voor jou?

Dit ga je doen

Met het team in het magazijn ga jij ervoor zorgen dat alle pakketten goed verpakt de deur uit gaan! Met een kar en een scanner loop jij door het magazijn om de spullen te verzamelen. Deze neem je mee naar je werkstation waar jij ervoor zorgt dat het netjes ingepakt naar de klanten gaat. Ook zorg jij ervoor dat het inpakmateriaal op voorraad blijft en je werkplek netjes blijft zodat jij het overzicht kunt houden.

Dit krijg je

Jij komt te werken bij een ondernemend familiebedrijf, jij gaat onderdeel zijn van een klein team. Met dit team ben jij verantwoordelijk voor het magazijn! Hier staat tegenover:

  • Fulltime werk in het magazijn
  • Een salaris tussen €1800 en €2000 bruto per maand
  • Vast werk
  • Een leuk team waar jij mee gaat werken

Dit ben je

  • Jij hebt al wat ervaring in een magazijn óf jij hebt MBO 4 afgerond
  • Fulltime beschikbaar in dagdienst (werktijden zijn van 8.00 - 17.00 uur)
  • Jij kunt secuur en netjes werken
De werklocatie is Ammerzoden, jij bent woonachtig in Zaltbommel, Den Bosch, Rossum, Rosmalen, Oss enz.

Hier ga je werken

Jij komt te werken binnen een bedrijf welke producten inkoopt en verkoopt in Nederland en België. Enkel hoogwaardige producten waar met zorg mee omgegaan moet worden. Dit familiebedrijf is gevestigd in Ammerzoden, het voormalig woonhuis is verbouwt tot kantoor en er zijn in de loop der jaren al flink wat stukken aangezet. Dit bedrijf heeft een gezonde groei ambitie en neemt jou hier graag in mee!

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-19221566 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent