Supervisor AGF

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Naaldwijk
Salaris € 3000,- tot € 4000,- per maand
Direct naar:
Bruis jij van ambitie en ben je op zoek naar een uitdagende leidinggevende functie?

Dit ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor de 150 flexmedewerkers die vanuit ons hightech pakstation de beste groente en fruit in –en ompakken Als supervisor heb jij een belangrijke rol, want jij zorgt voor het aansturen, begeleiden en coachen van deze voornamelijk Poolse vakspecialisten en teamleiders. Je deelt de medewerkers en teamleiders in bij de verschillende verpakkingslijnen in onze 3 hallen. Jij weet precies wie op welke plek het beste functioneert. 

Jij bent de schakel tussen de productie, commercie en planning. Zo denk je proactief mee met onze klanten. Ook snap je goed wat er nodig is om de orders vanuit het kantoor met het beste resultaat door de mensen op de werkvloer uit te laten voeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding en houdt ervan je eigen targets en doelstellingen te bewaken. Als Supervisor kom je te werken in twee ploegen, de ene week vroege dienst en de andere week late dienst. De werktijden liggen tussen de 05.00 – 00.00 uur verdeelt over deze 2 ploegen. 

Hoe ziet je team eruit?
Het team werkt hard en enthousiast en bestaat uit voornamelijk Poolse verpakkingsmedewerkers en teamleiders, drie betrokken collega supervisors. Je legt verantwoording af aan de bevlogen Manager Operations. Regelmatig komt de goedlachse directeur van het hoofdkantoor in Maasdijk langs.

Dit krijg je

Je komt terecht in een organisatie waar teamwork en plezier in het werk hoog in het vaandel staan. Er heerst een informele werksfeer, waarbij je altijd kan terugvallen op de AGF-ervaring van je collega’s en geen vraag onbeantwoord blijft. Ook kun je het volgende verwachten:

 •     Je krijgt een uitdagende functie in een omgeving vol actie en dynamiek
 •     Volop verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor initiatief
 •     Met uitzicht op een vaste baan met fulltime dienstverband
 •     Wij bieden een goed salaris tussen de €3000 - €4000 bruto per maand en arbeidsvoorwaarden passend bij de kwaliteiten
 •     Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel
 •     Je komt in de twee ploegendienst te werken
 •     Ontwikkelmogelijkheden d.m.v. opleidingen, cursussen, coaching en training on the job!
 •     Personeelsvereniging die af en toe leuke uitjes verzorgt! 

Dit ben je

Onze toekomstige collega’s neemt het volgende mee:

 •     Ervaring in de AGF / vers is een must
 •     Je hebt affiniteit met de AGF branche
 •     Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal
 •     Je hebt MBO werk- en denkniveau met leidinggevende ervaring 
 •     Je hebt een rijbewijs B
Verder ben je ben je stressbestendig, denk je in oplossingen en grijp je in waar nodig. Je maakt zorgvuldige keuzes in overleg met je collega's. Als dit betekent dat je de ene week om 5 uur en de andere week om 15 uur begint, dan past dat bij jouw flexibiliteit. Teamwork betekent voor jou dat je jouw team uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. 

Hier ga je werken

Onze klant is specialist in het om- en verpakken van groenten en fruit in de dynamische AGF branche. Het machinepark kent hierbij geen grenzen, waardoor wij ontelbare verpakmogelijkheden kunnen toepassen. Denk aan schaaltjes, deksels en folie, voorzien van de benodigde labels en stickers, exact zoals de klant het wenst. Zowel nationale als internationale retailers worden zo voorzien van perfecte kwaliteit groente en fruit. Een jong, snel groeiend enthousiast team met de kennis, ervaring en innovatieve middelen van een stevig groeiend moederbedrijf.

Het team bestaat uit 3 Supervisors, ter uitbreiding hiervan zijn wij op zoek naar een 4de. Voor de productielocatie in Rotterdam (in de buurt van Den Haag en Delft) zijn wij op zoek naar een persoon die een brug gaat vormen van het kantoor naar de werkvloer.

Interesse?

Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter.

Wij werken nauw samen met onze opdrachtgever. Wij zijn als WerkTalent het vaste wervingsbureau ingeschakeld voor de werving van nieuwe collega’s ter uitbreiding. Het eerste gesprek zal met WerkTalent plaatsvinden en vervolgens bij het bedrijf. Is het een match? Dan ga je met het bedrijf in gesprek over het contract en zal je direct bij ons in dienst treden.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent